08/06/2018

Αναβαθμίζεται το γήπεδο Κοντοκαλίου από την Π Ι Ν

Το γήπεδο Κοντοκαλίου επισκέφθηκε προχθές Τετάρτη (6/6) το απόγευμα, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, μετά από πρόσκληση του ΔΣ του ΑΟ Κοντοκαλίου και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του σωματείου.

 

Ο κ. Γαλιατσάτος, έγινε αποδέκτης των αιτημάτων για την οικονομική υποστήριξη στην ανακατασκευή του γηπέδου, το οποίο- να σημειωθεί- είναι το πρώτο του νησιού που τοποθετήθηκε πλαστικός χλοοτάπητας το 2001. Του ζητήθηκε η αντικατάσταση του φθαρμένου, πλέον, πλαστικού χλοοτάπητα του γηπέδου και η ανακαίνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων , κυρίως των αποδυτηρίων και των εξεδρών.

 


Στην επιτόπια αυτοψία των χώρων, συνόδευαν τον Περιφερειάρχη η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, Νικολέτα Πανδή και ο Αντιπεριφερειάρχης, Αλέκος Μιχαλάς.

 

Σε δηλώσεις του, ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ανέφερε τα εξής: «Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει τη θέληση και τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει τα αναγκαία έργα που χρίζουν άμεσης επισκευής και αντικατάστασης στο γήπεδο Κοντοκαλίου, σε συνεργασία βέβαια με το δήμο Κέρκυρας, που είναι και ο κύριος διαχειριστής των δημοτικών γηπέδων».

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb