08/06/2018

Αναβαθμίζεται το γήπεδο Κοντοκαλίου από την Π Ι Ν

Το γήπεδο Κοντοκαλίου επισκέφθηκε προχθές Τετάρτη (6/6) το απόγευμα, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, μετά από πρόσκληση του ΔΣ του ΑΟ Κοντοκαλίου και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του σωματείου.

 

Ο κ. Γαλιατσάτος, έγινε αποδέκτης των αιτημάτων για την οικονομική υποστήριξη στην ανακατασκευή του γηπέδου, το οποίο- να σημειωθεί- είναι το πρώτο του νησιού που τοποθετήθηκε πλαστικός χλοοτάπητας το 2001. Του ζητήθηκε η αντικατάσταση του φθαρμένου, πλέον, πλαστικού χλοοτάπητα του γηπέδου και η ανακαίνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων , κυρίως των αποδυτηρίων και των εξεδρών.

 


Στην επιτόπια αυτοψία των χώρων, συνόδευαν τον Περιφερειάρχη η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, Νικολέτα Πανδή και ο Αντιπεριφερειάρχης, Αλέκος Μιχαλάς.

 

Σε δηλώσεις του, ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ανέφερε τα εξής: «Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει τη θέληση και τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει τα αναγκαία έργα που χρίζουν άμεσης επισκευής και αντικατάστασης στο γήπεδο Κοντοκαλίου, σε συνεργασία βέβαια με το δήμο Κέρκυρας, που είναι και ο κύριος διαχειριστής των δημοτικών γηπέδων».

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb