08/06/2018

Αναλγησία της Πολιτείας στα προβλήματα του Ν.Α.Ο.Κ!

Την περασμένη Δευτέρα (4/6) πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ν.Α.Ο.Κ, όπου και ετέθησαν «επί τάπητος» τα προβλήματα του Ομίλου (όπως διάσωση και προστασία των ιστορικών εγκαταστάσεων), τα οποία υπάρχουν και χρήζουν άμεσης επίλυσης, με την βοήθεια της Πολιτείας, η οποία προς το παρόν φαίνεται να αδιαφορεί επιδεικτικά!


Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:


«Το σώμα μελών της έκτακτης Γ.Σ. του Ν.Α.Ο.Κ. [4/6/2018], μέσα από μαζική συμμετοχή, συζήτησε διεξοδικά το θέμα των "Ιστορικών Εγκαταστάσεων" του Ομίλου. Σε μεγάλο βαθμό οι τοποθετήσεις αλλά και ο διάλογος που ακολούθησαν εστίασαν στην αναποτελεσματικότητα όλων των ενεργειών που έχουν μέχρι σήμερα δημοσίως εκφρασθεί για τις εγκαταστάσεις του Ν.Α.Ο.Κ. αλλά και στη "διγλωσσία" που καταγράφεται μεταξύ της βούλησης και των δημόσιων θέσεων από τη μία πλευρά των εκπροσώπων της "Πολιτείας", της Τοπικής αυτοδιοίκησης και των πολιτικών, κοινωνικών και αθλητικών φορέων και από την άλλη πλευρά του ΟΛΚΕ.

 

Η Γ.Σ. των μελών του Ν.Α.Ο.Κ. εξουσιοδότησε ομόφωνα το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο.Κ. να προχωρήσει άμεσα και δυναμικά σε όλες τις απαραίτητες νομικές, κοινωνικές και αγωνιστικές ενέργειες για τη διάσωση και την προστασία των ιστορικών εγκαταστάσεων του Ομίλου. Κυρίαρχη θέση του σώματος της Γ.Σ. είναι ότι το ζήτημα των εγκαταστάσεων του Ν.Α.Ο.Κ. και κατ' επέκταση της διατήρησης ενός χώρου με ιστορική και πολιτισμική αξία και της συνέχειας ενός ιστορικού αθλητικού συλλόγου με καταγεγραμμένη αθλητική, κοινωνική και πολιτισμική προσφορά πρέπει άμεσα και εμφατικά να αναδειχθεί εκ νέου ως μείζον κοινωνικό και πολιτικό θέμα και να προταχθεί στο προσκήνιο του δημόσιου διαλόγου του τόπου και της χώρας.


Το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο.Κ. θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες για να δρομολογήσει τις αποφάσεις της Γ.Σ. των μελών του.

 

Τέλος, το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο.Κ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη του, τα επίτιμα μέλη, τα παλιά μέλη του Δ.Σ., τους αθλητές και τους προπονητές του, τους γονείς των αθλητών / τριών, τους εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και τους πολλούς φίλους που προσήλθαν στην έκτακτη συνέλευση για να εκφράσουν κατά δυναμικό και συγκινητικό τρόπο τη συμπαράσταση τους στον αγώνα που διεξάγει ο Όμιλος μας. Επιθυμεί επίσης να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. που στην πλειοψηφία τους και στο πλαίσιο άσκησης του λειτουργήματος τους αναδεικνύουν τον αγώνα του Ομίλου μας για τις ιστορικές τους εγκαταστάσεις».

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb