08/06/2018

Ανοίγουν οι φάκελοι για το ενωσιακό

Σήμερα Παρασκευή (8/6) το Δ.Σ της ΕΠΣ Κέρκυρας πρόκειται να προβεί στις κατάλληλες διαδικασίες για να επιλέξει τον φάκελο με την πιο συμφέρουσα πρόταση για την ενοικίαση του ενωσιακού γηπέδου στο Κανόνι, πλην του κυλικείου.


Στην συνεδρίαση, η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00 θα παρίστανται, εκτός των διοικούντων της Ένωσης, οι υποψήφιοι, ο συμβολαιογράφος, ο νομικός σύμβουλος και ο μηχανικός της ΕΠΣΚ.


Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως κάτωθι:


«Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας σχετικά με τις διαδικασίες αξιοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεών της ενδιαφερόμενους ανακοινώνει τα εξής:
Με την ολοκλήρωση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων υποβλήθηκαν δύο φάκελοι από ενδιαφερόμενους.

Το Δ.Σ για να διασφαλίσει το αδιάβλητο της διαδικασίας και τη διαφάνεια αποφάσισε ομόφωνα η διαδικασία επιλογής της πρότασης να γίνει σήμερα Παρασκευή 8.6.2018 στη συνέχεια της συνεδρίασης για το θέμα αυτό, παρουσία των υποψηφίων, με τη συμμετοχή συμβολαιογράφου, του νομικού συμβούλου και του μηχανικού της Ε.Π.Σ, οι οποίοι θα ανοίξουν τους φακέλους και θα εισηγηθούν ανώνυμα και απρόσωπα στο Δ.Σ το περιεχόμενο κάθε προσφοράς.

Στη συνέχεια το Δ.Σ θα εξετάσει τα χαρακτηριστικά κάθε πρότασης και θα αποφασίσει σχετικά.

Η ομοφωνία στη διαδικασία αποτελεί εγγύηση διασφάλισης της αξιοπιστίας σε μια ενέργεια που έχει αποκλειστικό στόχο τη λύση ενός προβλήματος του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Σχετικές ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα θα γίνουν άμεσα».

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb