07/06/2018

Σίμος Γραικός: «Είμαι περήφανος για ό,τι καταφέραμε»!

Μία πραγματικά πολύ συγκινητική δήλωση «ανέβασε» ο Σίμος Γραικός στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, λίγο μετά την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο Στρογγυλής και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή Αγίων Δέκα.


Ο 29χρονος Στρογγυλιάτης επιθετικός, συνέβαλε τα μέγιστα στο να ανέβει ο Ατρόμητος δυο Κατηγορίες την τελευταία διετία και αποχαιρετώντας τον σύλλογο της νότιας Κέρκυρας, απευθύνει ένα θερμό «Ευχαριστώ» προς όλους!


Αναλυτικά το «ποστάρισμα» του Σίμου Γραικού:
«Πριν 2 χρόνια γύρισα στην ομάδα που πρωτόπαιξα ποδόσφαιρο και αγάπησα όσο καμία άλλη και μαζί με τους συμπαίκτες μου βάλαμε ένα στόχο και δώσαμε μια υπόσχεση, να ξανά ανεβάσουμε την ομάδα στην Α1. Μετά από 2 χρόνια πανηγυρίσαμε ένα πρωτάθλημα και μια άνοδο και η ιστορία έγραψε ότι ο ιστορικός Ατρόμητος Στρογγυλής ξαναγύρισε στην κατηγορία που ανήκει, στην Α1... Είμαι περήφανος για ότι καταφέραμε αυτά τα χρόνια σαν ομάδα, σαν παρέα, σαν οικογένεια! Έφτασε η ώρα να πω αντίο αναλαμβάνοντας τις ευθύνες ενός άλλου ιστορικού σωματείου αυτού τον Αγίων Δέκα! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα προπονητές, διοίκηση, φιλάθλους, μα πάνω από όλα τους εξαιρετικούς συμπαίκτες μου και φίλους μου και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1!».
Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb