07/06/2018

Σίμος Γραικός: «Είμαι περήφανος για ό,τι καταφέραμε»!

Μία πραγματικά πολύ συγκινητική δήλωση «ανέβασε» ο Σίμος Γραικός στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, λίγο μετά την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο Στρογγυλής και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή Αγίων Δέκα.


Ο 29χρονος Στρογγυλιάτης επιθετικός, συνέβαλε τα μέγιστα στο να ανέβει ο Ατρόμητος δυο Κατηγορίες την τελευταία διετία και αποχαιρετώντας τον σύλλογο της νότιας Κέρκυρας, απευθύνει ένα θερμό «Ευχαριστώ» προς όλους!


Αναλυτικά το «ποστάρισμα» του Σίμου Γραικού:
«Πριν 2 χρόνια γύρισα στην ομάδα που πρωτόπαιξα ποδόσφαιρο και αγάπησα όσο καμία άλλη και μαζί με τους συμπαίκτες μου βάλαμε ένα στόχο και δώσαμε μια υπόσχεση, να ξανά ανεβάσουμε την ομάδα στην Α1. Μετά από 2 χρόνια πανηγυρίσαμε ένα πρωτάθλημα και μια άνοδο και η ιστορία έγραψε ότι ο ιστορικός Ατρόμητος Στρογγυλής ξαναγύρισε στην κατηγορία που ανήκει, στην Α1... Είμαι περήφανος για ότι καταφέραμε αυτά τα χρόνια σαν ομάδα, σαν παρέα, σαν οικογένεια! Έφτασε η ώρα να πω αντίο αναλαμβάνοντας τις ευθύνες ενός άλλου ιστορικού σωματείου αυτού τον Αγίων Δέκα! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα προπονητές, διοίκηση, φιλάθλους, μα πάνω από όλα τους εξαιρετικούς συμπαίκτες μου και φίλους μου και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1!».
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb