07/06/2018

Επίθεση του Δημοσθένη Σφήκα στη δημοσιογράφο Ρέα Ντούρου!

Σε μια αήθη και άνανδρη κίνηση προέβη ο Πρόεδρος του Ολύμπου, Δημοσθένης Σφήκας, εκθέτοντας έτσι πολλαπλώς το ιστορικό σωματείο του οποίου προΐσταται!


Χθες Τετάρτη (6/6) το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρου Γαλιατσάτου, ο Καρδιτσιώτης παράγοντας (εκπροσωπώντας το ΡΑΔΙΟΕΠΤΑΝΗΣΑ 98.8,του οποίου τυγχάνει ιδιοκτήτης),επιτέθηκε στη δημοσιογράφο του Corfutv, Ρέα Ντούρου, εν ώρα ασκήσεως των καθηκόντων της. Ένα περιστατικό, που έκανε αμέσως τον γύρο της βορειοδυτικής Ελλάδας και σχολιάστηκε πολύ - πολύ αρνητικά.


Ο κερκυραϊκός τηλεοπτικός σταθμός, από την πλευρά του, κατήγγειλε το ανωτέρω γεγονός εκδίδοντας την εξής ανακοίνωση:


«Το Δ.Σ και οι εργαζόμενοι του Corfutv εκφράζουν την έντονη αγανάκτηση τους για την ανοίκεια, απρόκλητη και αήθη επίθεση που δέχθηκε η δημοσιογράφος του σταθμού Ρέα Ντούρου, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, από τον εκπρόσωπο τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού Δημοσθένη Σφήκα.

Επίσης, εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια μας, προς το πρόσωπο του Περιφερειάρχη, ο οποίος αποτέλεσε την αφορμή της έναρξης του επεισοδίου, με την τοποθέτηση του και στη συνέχεια, όταν ο κύριος Δημοσθένης Σφήκας, επιτέθηκε κατά της συναδέλφου μας, επειδή έτυχε στο πρόσφατο παρελθόν να είναι μάρτυρας υπεράσπισης σε μήνυση που είχε υποβάλλει ο ίδιος κατά του Προέδρου της Εταιρείας μας και την οποία έχασε, ο κύριος Θεόδωρος Γαλιατσάτος δεν επέβαλε την τάξη, ως όφειλε, ή δεν απέτρεψε την προσωπική επίθεση που δέχθηκε, αναίτια και άδικα, η συνάδελφος μας.

Οι εργαζόμενοι στο Corfu Channel , δημοσιογράφοι και τεχνικοί, εργάζονται καθημερινά για την ενημέρωση με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών του νησιού μας και κάτω από αντίξοες συνθήκες και θα έπρεπε όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης και εκπροσωπούν θεσμούς, να επιδεικνύουν τον ελάχιστο σεβασμό.

Ως Corfu Channel, έχουμε αποδείξει ότι, τρέφουμε απεριόριστο σεβασμό και απεριόριστη εμπιστοσύνη στους θεσμούς, οι οποίοι αποτελούν τους στυλοβάτες του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και πολύ περισσότερο στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία προσφεύγουμε οποτεδήποτε κρίνουμε ότι θίγονται τα δικαιώματα μας, ως Έλληνες πολίτες. Τρέφουμε όμως τον ίδιο σεβασμό και προς την αποστολή μας, για να εξασφαλίζουμε αντικειμενική ενημέρωση των συμπολιτών μας και γι' αυτό θα συνεχίσουμε να καλύπτουμε σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με τις δράσεις της Περιφέρειας, απαιτούμε όμως την ισότιμη αντιμετώπιση των εργαζομένων μας και την αποτροπή προσωπικών επιθέσεων, από τον οποιοδήποτε προς αυτούς».

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb