05/06/2018

Ο Σίμος Γραικός στα… ηνία του Ηρακλή Αγίων Δέκα!

Η Διοίκηση του Ηρακλή Αγίων Δέκα , στην προσπάθειά της να ανασυγκροτήσει και να ενδυναμώσει την ομάδα της ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου , που θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, γνωστοποίησε σήμερα Τρίτη (5/6) την πρόσληψη του Σίμου Γραικού , στην τεχνική της ηγεσία .


Ο 29χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Στρογγυλής, ήρθε σε τριετή συμφωνία συνεργασίας με το σωματείο του «βουνού», το οποίο εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ ανακοινώνει στους φιλάθλους της ομάδας μας την έναρξη της συνεργασίας μας με τον νεαρό κόουτς και πρώην ποδοσφαιριστή μας κ. Σίμο Γραικό για τα επόμενα τρία χρόνια».


Επίσης, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το ιστορικό σωματείο το οποίο έχει θέσει ως στόχο την άμεση επάνοδο στην Α1 Κατηγορία, πρόκειται να αναθέσει στον σπουδαίο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή( και προσωπικό φίλο του Αντιπροέδρου ,Νίκου Πουλή), Νάσο Μπρεντάνο, την θέση του τεχνικού συμβούλου.

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb