25/05/2018

Εικόνα διάλυσης οι Μπενίτσες!

Έχει περάσει ένας μήνας από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος της Α' τοπικής Κατηγορίας και διαπιστώνουμε πως ο ΑΠΣ Μπενίτσες βρίσκεται σε... κατάσταση αποσύνθεσης!


Στην ομάδα δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα όρθιο, ενώ -όπως ακούγεται- υπάρχει σημαντική οφειλή όχι μόνο προς τον προπονητή και προς ποδοσφαιριστές, αλλά και προς την ΕΠΣ Κέρκυρας, για την χρήση του ενωσιακού γηπέδου στο Κανόνι.


Αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτή την πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, είναι ο Πρόεδρος των «μελανόλευκων», Θεόδωρος Κοντός, στα χέρια του οποίου, το σωματείο... έσκασε σαν βόμβα!


Ο Κοντός βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στη διοικητική ηγεσία των Μπενιτσών και τόσο με τα παιδαριώδη λάθη του, όσο και με τις σοβαρές παραλείψεις του και τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς του, έχει οδηγήσει την ομάδα στον γκρεμό! Είναι ενδεικτικό ότι πέρυσι ο σύλλογος έπεσε από την Α1' Κατηγορία, ενώ φέτος τερμάτισε στην 8η θέση της Α' Κατηγορίας, ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Πάντως, υπάρχει και μια... ηλιαχτίδα αισιοδοξίας. Διότι, απ' ότι μαθαίνουμε, η Διοίκηση προσδοκά ότι θα μαζέψει χρήματα στο επερχόμενο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας, ενώ θα γίνει και έρανος σε τουριστικές επιχειρήσεις των Μπενιτσών. Με αυτό τον τρόπο, οι παράγοντες του σωματείου ευελπιστούν ότι θα μπει... ρευστό στο ταμείο και θα πάρει η ομάδα μια... οικονομική ανάσα, ώστε να βουλώσουν οι πολλές «τρύπες» που υπάρχουν και να μείνει και κάποιο ποσό για του χρόνου.


Δυστυχώς, επί ημερών Θεόδωρου Κοντού ο ΑΠΣ Μπενίτσες βιώνει εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, τις χειρότερες της ιστορίας του. Ο σύλλογος παραπαίει και παρουσιάζει εικόνα διάλυσης, με το μέλλον του να φαντάζει αβέβαιο και δυσοίωνο!!!

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb