25/05/2018

Επιλαχών για την Premier Handball ο Φαίακας!

Η ανδρική ομάδα χειροσφαίρισης του Φαίακα, μετά την εντός έδρας ήττα της από την Πυλαία στον τρίτο Τελικό του περασμένου Σαββάτου (19/5), έχασε την άνοδο στην Premier Handball. Υπάρχει, ωστόσο, ανοιχτό ακόμη ένα... παραθυράκι!


Οι Κερκυραίοι θα είναι οι πρώτοι επιλαχόντες για προβιβασμό στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού χάντμπολ, στην περίπτωση που κάποιο σωματείο, για οποιονδήποτε λόγο, δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο επερχόμενο Πρωτάθλημα.


Αλλά ας δούμε για ποιό λόγο ισχύει αυτό...


Ο Φαίακας, ως ηττημένος των play-offs του Βορείου Ομίλου της Α2' Εθνικής Κατηγορίας, επρόκειτο στις προσεχείς μέρες να αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, που είναι ο ηττημένος των play-offs του Νοτίου Ομίλου. Όμως, ο Ποσειδώνας ενημέρωσε εγγράφως την Ομοσπονδία ότι παραιτείται από το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν θα κατέλθει να αγωνιστεί.


Επομένως, εάν την επόμενη σαιζόν (2018-2019) «αδειάσει» θέση στο Πρωτάθλημα της Premier Handball, τότε αυτή θα καλυφθεί από την κερκυραϊκή ομάδα.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb