24/05/2018

Θέλουν να κρατήσουν Γκαμπέτα οι Αυλιώτες

Στο... στρατόπεδο του Οδυσσέα Αυλιωτών έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, η οποία θα ξαναβρεί την ομάδα να αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Α1' Κατηγορίας. Και το ζήτημα του προπονητή, είναι μία από τις προτεραιότητες του Δ.Σ. του σωματείου της βόρειας Κέρκυρας.


Η Διοίκηση του Σπύρου Μουζακίτη («Μαρκεζίνη») φαίνεται να είναι ικανοποιημένη απόι τη δουλειά του Γιάννη Γκαμπέτα, τη σαιζόν που μόλις πέρασε. Όπως, λοιπόν, αναφέρουν οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν πρόσφατα κι έκαναν μια πρώτη κουβέντα για το «τι μέλλει γενέσθαι».


Βάσει των πηγών μας, η συζήτηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με τους μεν Αυλιωτινούς να κάνουν πρόταση στον Γκαμπέτα για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τον δε έμπειρο Λαρισαίο τεχνικό να μην είναι αρνητικός, αλλά και να ζητάει να διευθετηθούν ορισμένα θέματα, που αφορούν κυρίως τον οργανωτικό τομέα.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδυσσέα και ο Γιάννης Γκαμπέτας, αναμένεται στις επόμενες μέρες να «κλείσουν» κι άλλο ραντεβού, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση αναφορικά με τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας τους.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb