23/05/2018

Συνεχίζει με Καραϊσαρλή ο Κρόνος

Ο Γιάννης Καραϊσαρλής παραμένει στη διοικητική ηγεσία του Κρόνου Αργυράδων, παρότι φέρεται να βρέθηκε πολύ κοντά στην «έξοδο».


Όπως και πέρυσι (ακριβώς τέτοια εποχή), έτσι και τώρα, ο γνωστός επιχειρηματίας φάνηκε να σκέφτηκε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από τους «κυανόλευκους» της νότιας Κέρκυρας. Εν τέλει, όμως, παρά τα όποια του «νάζια» και «πείσματα», αποφάσισε να μείνει στον προεδρικό θώκο, κάτι το οποίο επικυρώθηκε στη δεύτερη Γενική Συνέλευση του σωματείου.


Η σχετική ανακοίνωση των Αργυραδιτών, έχει ως εξής:


«Συνεχίζουμε δυνατά με τον Γιάννη Καραϊσαρλή.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή (Τετάρτη 16/5) Γενική Συνέλευση του Κρόνου Αργυράδων με τον διοικητικό ηγέτη Γιάννη Καραϊσαρλή να συνεχίζει να οδηγεί την ομάδα από τη θέση του προέδρου. Η παρουσία πολλών μελών και φίλων σε κλίμα ενότητας βοήθησε στην ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου για τον θετικό απολογισμό της ομάδας που σφραγίζεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Για τη νέα σεζόν χρειάζεται ενότητα και συσπείρωση για να μπορέσει η ομάδα να αντιπροσωπεύσει επάξια το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Από τη ΓΣ προέκυψε πολυμελές ΔΣ με όλα τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ να συνεχίζουν και να ενισχύεται με νέα μέλη με σημαντική προσφορά στην ομάδα διαχρονικά με στόχο να έναν ισχυρό Κρόνο. Τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα ανακοινωθεί η σύνθεσή του».

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
24
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Γέννηση Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Τάκης, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb