23/05/2018

Συνεχίζει με Καραϊσαρλή ο Κρόνος

Ο Γιάννης Καραϊσαρλής παραμένει στη διοικητική ηγεσία του Κρόνου Αργυράδων, παρότι φέρεται να βρέθηκε πολύ κοντά στην «έξοδο».


Όπως και πέρυσι (ακριβώς τέτοια εποχή), έτσι και τώρα, ο γνωστός επιχειρηματίας φάνηκε να σκέφτηκε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από τους «κυανόλευκους» της νότιας Κέρκυρας. Εν τέλει, όμως, παρά τα όποια του «νάζια» και «πείσματα», αποφάσισε να μείνει στον προεδρικό θώκο, κάτι το οποίο επικυρώθηκε στη δεύτερη Γενική Συνέλευση του σωματείου.


Η σχετική ανακοίνωση των Αργυραδιτών, έχει ως εξής:


«Συνεχίζουμε δυνατά με τον Γιάννη Καραϊσαρλή.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή (Τετάρτη 16/5) Γενική Συνέλευση του Κρόνου Αργυράδων με τον διοικητικό ηγέτη Γιάννη Καραϊσαρλή να συνεχίζει να οδηγεί την ομάδα από τη θέση του προέδρου. Η παρουσία πολλών μελών και φίλων σε κλίμα ενότητας βοήθησε στην ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου για τον θετικό απολογισμό της ομάδας που σφραγίζεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Για τη νέα σεζόν χρειάζεται ενότητα και συσπείρωση για να μπορέσει η ομάδα να αντιπροσωπεύσει επάξια το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Από τη ΓΣ προέκυψε πολυμελές ΔΣ με όλα τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ να συνεχίζουν και να ενισχύεται με νέα μέλη με σημαντική προσφορά στην ομάδα διαχρονικά με στόχο να έναν ισχυρό Κρόνο. Τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα ανακοινωθεί η σύνθεσή του».

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb