16/05/2018

Α’ ΕΠΣΚ: Σώθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος, 3-1 τον Αστέρα Σπαρτύλα!

Την παραμονή του στην Α' Κατηγορία ΕΠΣ Κέρκυρας πανηγυρίζει ο Μέγας Αλέξανδρος, ο οποίος σήμερα Τετάρτη (16/5) κέρδισε τον Αστέρα Σπαρτύλα με σκορ 3-1, στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη Β' Φάση των play-out.


Παρότι το «συγκρότημα» του Δημήτρη Πανδή είχε το μειονέκτημα έδρας, εν τούτοις έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να «ντουμπλάρει» τις νίκες επί του Αστέρα, αφού το περασμένο Σάββατο τον είχε κερδίσει και μέσα στο Κοντόκαλι με 2-0.


Σημειώνεται ότι ο σημερινός αγώνας διεξήχθη στο (υποτίθεται ουδέτερο) γήπεδο των Παλαιοκαστριτών, στο Σκριπερό. Και λέμε «υποτίθεται», διότι κάποιες φορές φέτος, το συγκεκριμένο γήπεδο αποτέλεσε έδρα της ομάδας του Σπαρτύλα. Όπως π.χ. στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος μεταξύ Αστέρα Σπαρτύλα - Μέγα Αλέξανδρου 2-1 (8η αγωνιστική).


Έπειτα, λοιπόν, από δύο χρόνια παρουσίας στην Α' Κατηγορία, ο Αστέρας του Σπύρου Ντάικου υποβιβάζεται στη Β', συνοδεύοντας τους Κέρκυρα ΠΟ/Corfu FC και Ποσειδώνα Βιταλάδων, που έπεσαν απευθείας.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
24
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Γέννηση Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Τάκης, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb