14/05/2018

Τέλος εποχής για Ανδριώτη στους Λιαπάδες!

Παρελθόν για τον Αστέρα Λιαπάδων αποτελεί ο Νίκος Ανδριώτης, ο οποίος πέρυσι, με τη διπλή ιδιότητα του προπονητή και παίκτη, ανέδειξε την ομάδα Πρωταθλήτρια στην Α' Κατηγορία και την ανέβασε στην Α1', στην οποία οι Λιαπαδίτες φέτος τερμάτισαν στην καρδιά του βαθμολογικού πίνακα (7η θέση).


Η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, έγινε μέσα σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, κάτι το οποίο φαίνεται και στις εκατέρωθεν ανακοινώσεις.


Η ανακοίνωση του Αστέρα Λιαπάδων:
«Μετά από δυόμιση χρόνια συνεργασίας ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Η συνεργασία μας με τον Νίκο Ανδριώτη στην τεχνική ηγεσία (και σαν παίκτης) έφτασε στο τέλος της. Δυόμιση χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και πορείας για την ομάδα μας. Την πρώτη χρονιά μπαράζ ανόδου! Τη δεύτερη χρονιά πρωταθλητής! Την τρίτη χρόνια επτάδα!
Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία πού είχαμε και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει για το μέλλον με υγεία, τύχη και επιτυχίες στη ζωή του. Η πόρτα της επανόδου κάποια στιγμή στο μέλλον αν βέβαια το επιθυμεί και ο ίδιος θα είναι πάντα ανοιχτή... Καλή τύχη κόουτς»!

Το ευχαριστήριο του Νίκου Ανδριώτη:
«Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην οικογένεια του Αστέρα Λιαπαδων και ειδικότερα στη διοίκηση και στον πρόεδρο κ. Αγαθό Γιάννη για την άψογη και πετυχημένη συνεργασία μας αυτές τις δυόμιση αγωνιστικές σεζόν. Καλή συνέχεια στη διοίκηση και στους παίχτες προσωπική και αθλητική επιτυχία σε ότι και αν κάνουν. Σας ευχαριστώ όλους».

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb