11/05/2018

Φιλικό «διαζύγιο» της Αναγέννησης με Μάκη Κουλούρη

Μέσα σε πολύ φιλικά πλαίσια χώρισαν οι δρόμοι της Αναγέννησης Περιβολίου και του προπονητή Σταμάτη (ή Μάκη) Κουλούρη, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις.


Οι Περιβολιάτες εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της Αναγέννησης ευχαριστεί θερμά τον Κουλούρη Σταμάτη για την βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα μας. Όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, όποτε του έχει ζητηθεί, έτσι και φέτος έδωσε το παρών στην πιο δύσκολη στιγμή που βρέθηκε η ομάδα μας μετά τον αποκλεισμό του κυπέλλου και επανέφερε την ηρεμία και το καλό κλίμα στην ομάδα. Σε ευχαριστούμε Μάκη για όλα. Σου ευχόμαστε ολόψυχα κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».


Από την πλευρά του, ο Σταμάτης Κουλούρης ανακοίνωσε τα εξής:
«Ήρθε το τέλος της σεζόν και του αποχαιρετισμού από μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας σας. Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου όλους όσους συνεργάστηκα αυτούς τους 2 μήνες, όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία, τον φίλαθλο κόσμο, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον γενικό αρχηγό της ομάδας τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΑΡΗ για την πολύτιμη βοήθεια του, θεωρώντας ότι αυτός είναι ο πραγματικός στρατιώτης της ομάδας, παρόν στα εύκολα και στα δύσκολα. Να ευχηθώ ο σύλλογος να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να γράφει την δική του ιστορία στην κερκυραϊκή αθλητική κοινωνία, με σωστό προγραμματισμό, συνεννόηση και μεράκι και ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον ξανασυναντηθούμε και να νιώσουμε μαζί αυτήν την γλυκιά πίεση του ποδοσφαιρικού αγώνα. Θερμές ευχές».

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb