10/05/2018

Το Σάββατο 12/5 το Αστέρας Σπαρτύλα – Μέγας Αλέξανδρος

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κέρκυρας άλλαξε την ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού ανάμεσα στον Αστέρα Σπαρτύλα και τον Μέγα Αλέξανδρο, για τη Β' Φάση των play-out της Α' τοπικής Κατηγορίας.


Συγκεκριμένα, αντί για την προσεχή Κυριακή (13/5), που είχε αρχικά οριστει, εν τέλει ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα νωρίτερα (δηλαδή το Σάββατο 12/5), στο Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου, με ώρα έναρξης τις 17:30.


Εάν νικήσει ο γηπεδούχος Αστέρας Σπαρτύλα, τότε θα παραμείνει στην Α' Κατηγορία και ο Μέγας Αλέξανδρος θα πέσει στη Β'. Στην περίπτωση που το ματς λήξει ισόπαλο ή κερδίσε ο φιλοξενούμενος Μέγας Αλέξανδρος, τότε οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου, τέσσερις ημέρες αργοτερα (την Τετάρτη 16/5), στις 17:30, σε ουδέτερο γήπεδο.


Εξάλλου, η ΕΠΣΚ άλλαξε και την ώρα έναρξης του επαναληπτικού αγώνα της Ημιτελικής Φάσης του Παιδικού Πρωταθλήματος μεταξύ Οδυσσέα Αυλιωτών - ΟΦΑΜ. Κατόπιν, λοιπόν, επιθυμίας της φιλοξενούμενης ομάδας, το παιχνίδι του Σαββάτου (12/5) αντί για τις 12:30, θα ξεκινήσει στις 17:00.

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb