09/05/2018

Στην… πόρτα της εξόδου ο Καμμένος στα Κανάλια!

Ο Νίκος Καμμένος έχει συνδέσει το όνομά του με την ΑΕ Καναλίων, την οποία φέτος κοουτσάρισε στο Πρωτάθλημα της Α1' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας. Είναι, πάντως, πολύ πιθανό η καινούργια αγωνιστική περίοδος, να μη βρει τον έμπειρο Ηπειρώτη τεχνικό στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».


Την περασμένη Κυριακή (6/5), τα Κανάλια «αποχαιρέτισαν» τα... μεγάλα σαλόνια του τοπικού ποδοσφαίρου, καθώς υποβιβάστηκαν στην Α' Κατηγορία. Και τώρα, απ΄ ότι φαίνεται, «αντίο» ετοιμάζεται να πει και ο 55χρονος προπονητής στην ομάδα, αφού -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr- δεν δείχνει διατεθιμένος να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί της!


Στις αμέσως επόμενες μέρες, ο Καμμένος αναμένεται να συναντηθεί και να κουβεντιάσει με τη Διοίκηση του σωματείου, ενώ κατόπιν θα πάρει την οριστική του απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
21
Μάιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ελένη, Ελενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Ελενιώ, Ελενίτσα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεωνόρα, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Κωνσταντίνος, Κωσταντίνος, Κων/νος, Κων/τίνος, Κώστας, Κωστής, Κώτσος, Κώτσαρης, Κωστάκης, Κωτσάκης, Κωστάρας, Κωστάλας, Νάντια, Κωνσταντίνα, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Τίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb