08/05/2018

Α’ ΕΠΣΚ: Στο γήπεδο Πετριτή το Ατρόμητος Στρογγυλής – Όλυμπος

Από την ΕΠΣ Κέρκυρας ορίστηκε το Δημοτικό γήπεδο Πετριτή για τη διεξαγωγή της δεύτερης αναμέτρησης του Ατρομήτου Στρογγυλής με τον Όλυμπο, στα πλαίσια της Α' Φάσης των play-offs της Α' τοπικής Κατηγορίας.


Το παιχνίδι θα γίνει αύριο Τετάρτη (9/5), με ώρα έναρξης τις 17:30. Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή, στο Δημοτικό γήπεδο Στρογγυλής, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 2-2. Γι' αυτό και -βάσει της προκήρυξης- ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο γήπεδο.


Από την έκβαση του αυριανού ματς, θα κριθεί η τέταρτη ομάδα που θα ανέλθει από την Α' Κατηγορία στην Α1', μετά τους Κάβο, Βολίδα Κάτω Γαρούνα και Αυγερινό Βαλανειού, που προβιβάστηκαν απευθείας, Ύστερα από το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού, οι μεν Στρογγυλιάτες του Θοδωρή Μπράτου «βολεύονται» με νίκη ή ισοπαλία, ενώ οι δε Ολύμπιοι του Θανάση Μαρτίνου χρειάζονται μόνο νίκη.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
21
Μάιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ελένη, Ελενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Ελενιώ, Ελενίτσα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεωνόρα, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Κωνσταντίνος, Κωσταντίνος, Κων/νος, Κων/τίνος, Κώστας, Κωστής, Κώτσος, Κώτσαρης, Κωστάκης, Κωτσάκης, Κωστάρας, Κωστάλας, Νάντια, Κωνσταντίνα, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Τίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb