08/05/2018

Α’ ΕΠΣΚ: «Τεσσάρα» σωτηρίας για Περουλάδες!

Ο Εθνικός Περουλάδων Σιδαρίου πέτυχε την παραμονή του στην Α' Κατηγορία ΕΠΣ Κέρκυρας, καθώς κέρδισε εντός έδρας τον Αστέρα Σπαρτύλα με το επιβλητικό 4-1.


Τα παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (6/5), στο Δημοτικό γήπεδο Αυλιωτών, στα πλαίσια της Α' Φάσης των play-out.


Όσον αφορά τον Αστέρα, θα διεκδικήσει στον επόμενο Γύρο τη σωτηρία του, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο. Το πρόγραμμα, όπως έχει ανακοινωθεί από την Ένωση, έχει ως εξής:


Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - Β' Φάση αγώνων μπαράζ παραμονής (play out):


Σάββατο 12 Μαϊου 2018
Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου
17:30 Αστέρας Σπαρτύλα - Μέγας Αλέξανδρος


Σημείωση: Εάν σε αυτό το παιχνίδι νικήσει ο γηπεδούχος Αστέρας Σπαρτύλα (κανονικός αγώνας, χωρίς παράταση και πέναλτις), τότε ολοκληρώνεται η διαδικασία, με τον μεν Αστέρα Σπαρτύλα να παραμένει στην Α' Κατηγορία και τον δε Μέγα Αλέξανδρο να υποβιβάζεται στη Β'. Εάν, όμως, το παιχνίδι λήξει ισόπαλο ή κερδίσει ο Μέγας Αλέξανδρος, τότε θα γίνει και δεύτερο ματς, ως εξής:


Τετάρτη 16 Μαϊου 2018
(Σε ουδέτερο γήπεδο, που θα οριστεί τη Δευτέρα 14/5)
17:30 Αστέρας Σπαρτύλα - Μέγας Αλέξανδρος


Σημείωση: Εάν γίνουν δύο αγώνες, τότε νικήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που στα δύο ματς θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς (6 ή 4). Σε περίπτωση ισοβαθμίας (δηλαδή από μία νίκη ή δύο ισοπαλίες), τότε θα υπερτερίσει η ομάδα η οποία στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος τερμάτισε σε υψηλότερη βαθμολογική θέση, δηλαδή ο Αστέρας Σπαρτύλα.

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb