07/05/2018

Ο Ξάνθης πρώτη επιλογή του Κουρτέση!

Στον Αστέρα Πετριτή, μετά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μπαίνει πλέον σε προτεραιότητα το θέμα της πρόσληψης προπονητή, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα Γιάννη Χονδρογιάννη.


Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του CorfuCorner.gr, βασικός υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, είναι ο Βασίλης Ξάνθης, που και στο πρόσφατο παρελθόν συνεργάστηκε με τους Πετριτιώτες, με τεράστια μάλιστα επιτυχία. Ο 50χρονος προπονητής είχε αποχωρήσει από τον Κρόνο Αργυράδων στα τέλη του περασμένου φθινοπώρου και αυτή τη στιγμή αποτελεί την πρώτη επιλογή του επανεκλεγέντα Προέδρου του Αστέρα, Σπύρου Κουρτέση, ο οποίος τρέφει μεγάλη εκτίμηση γι' αυτόν.


Όπως αναφέρουν οι πηγές μας, ήδη ο Κουρτέσης, τις προηγούμενες ημέρες, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ξάνθη και το κλίμα φαίνεται να είναι θετικό. Μάλιστα, σήμερα Δευτέρα (7/5) είναι πολύ πιθανό οι δύο άνδρες να ξανακουβεντιάσουν, εκ του σύνεγγυς αυτή τη φορά.


Υπενθυμίζουμε ότι ο Καστοριανός τεχνικός είχε εργαστεί στον Αστέρα Πετριτή στο δεύτερο μισό της περιόδου 2015-2016, οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου της Α1' τοπικής Κατηγοριας, στην ανακήρυξή της σε Πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κέρκυρας και στην άνοδό της στη Γ' Εθνική, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Διακρίσεις, που υπήρξαν οι κορυφαίες και σπουδαιότερες στην ιστορία του συλλόγου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb