07/05/2018

Ο Ξάνθης πρώτη επιλογή του Κουρτέση!

Στον Αστέρα Πετριτή, μετά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μπαίνει πλέον σε προτεραιότητα το θέμα της πρόσληψης προπονητή, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα Γιάννη Χονδρογιάννη.


Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του CorfuCorner.gr, βασικός υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, είναι ο Βασίλης Ξάνθης, που και στο πρόσφατο παρελθόν συνεργάστηκε με τους Πετριτιώτες, με τεράστια μάλιστα επιτυχία. Ο 50χρονος προπονητής είχε αποχωρήσει από τον Κρόνο Αργυράδων στα τέλη του περασμένου φθινοπώρου και αυτή τη στιγμή αποτελεί την πρώτη επιλογή του επανεκλεγέντα Προέδρου του Αστέρα, Σπύρου Κουρτέση, ο οποίος τρέφει μεγάλη εκτίμηση γι' αυτόν.


Όπως αναφέρουν οι πηγές μας, ήδη ο Κουρτέσης, τις προηγούμενες ημέρες, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ξάνθη και το κλίμα φαίνεται να είναι θετικό. Μάλιστα, σήμερα Δευτέρα (7/5) είναι πολύ πιθανό οι δύο άνδρες να ξανακουβεντιάσουν, εκ του σύνεγγυς αυτή τη φορά.


Υπενθυμίζουμε ότι ο Καστοριανός τεχνικός είχε εργαστεί στον Αστέρα Πετριτή στο δεύτερο μισό της περιόδου 2015-2016, οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου της Α1' τοπικής Κατηγοριας, στην ανακήρυξή της σε Πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κέρκυρας και στην άνοδό της στη Γ' Εθνική, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Διακρίσεις, που υπήρξαν οι κορυφαίες και σπουδαιότερες στην ιστορία του συλλόγου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
20
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ηλίας, Λιάς, Ηλιάκος, Λιάκος, Λίτσος, Λιάκουρας, Ηλιάνα, Λιάνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb