06/05/2018

Παμψηφεί επανεκλογή Σπ. Κουρτέση στην προεδρεία του Πετριτή!

Ο Σπύρος Κουρτέσης θα συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο να ηγείται διοικητικά του Αστέρα Πετριτή, καθώς επανεξελέγη πανηγυρικά στον προεδρικό θώκο του σωματείου της νότιας Κέρκυρας.


Σήμερα Κυριακή (6/5), στα γραφεία του συλλόγου στον Πετριτή, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη καινούργιου Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι αξιοσημείωτο ότι στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. μετέχουν όλα (και τα 12) μέλη της απερχόμενης Διοίκησης, ενώ προστέθηκαν επιπλέον 4 στελέχη.


Το καινούργιο 16μελές Δ.Σ. συγκροτήθηκε αμέσως σε σώμα, δίνοντας... ψήφο εμπιστοσύνης στον Σπύρο Κουρτέση, ο οποίος έτυχε καθολικής αποδοχής! Η δουλειά και το έργο του Πετριτιώτη επιχειρηματία, στη 16μηνη θητεία του στην προεδρεία, κρίθηκαν επιτυχημένα, γι' αυτό και του ανατέθηκε παμψηφεί η συνέχιση της παρουσίας του στο... τιμόνι της ομάδας.


Σε επικοινωνία που είχε το CorfuCorner.gr με τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο του Αστέρα, μας ξεκαθάρισε ότι και του χρόνου η ομάδα θα επιδιώξει να πρωταγωνιστήσει σ' όλες τις διοργανώσεις. Μας είπε συγκεκριμένα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Από εδώ και μπρος, μας περιμένει δουλειά και ο καθένας, από το δικό του πόστο, θα είναι χρήσιμος για την ομάδα. Όσον αφορά τους στόχους του Αστέρα, θα είναι και πάλι πρωταγωνιστικοί, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
.

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb