06/05/2018

Παμψηφεί επανεκλογή Σπ. Κουρτέση στην προεδρεία του Πετριτή!

Ο Σπύρος Κουρτέσης θα συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο να ηγείται διοικητικά του Αστέρα Πετριτή, καθώς επανεξελέγη πανηγυρικά στον προεδρικό θώκο του σωματείου της νότιας Κέρκυρας.


Σήμερα Κυριακή (6/5), στα γραφεία του συλλόγου στον Πετριτή, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη καινούργιου Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι αξιοσημείωτο ότι στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. μετέχουν όλα (και τα 12) μέλη της απερχόμενης Διοίκησης, ενώ προστέθηκαν επιπλέον 4 στελέχη.


Το καινούργιο 16μελές Δ.Σ. συγκροτήθηκε αμέσως σε σώμα, δίνοντας... ψήφο εμπιστοσύνης στον Σπύρο Κουρτέση, ο οποίος έτυχε καθολικής αποδοχής! Η δουλειά και το έργο του Πετριτιώτη επιχειρηματία, στη 16μηνη θητεία του στην προεδρεία, κρίθηκαν επιτυχημένα, γι' αυτό και του ανατέθηκε παμψηφεί η συνέχιση της παρουσίας του στο... τιμόνι της ομάδας.


Σε επικοινωνία που είχε το CorfuCorner.gr με τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο του Αστέρα, μας ξεκαθάρισε ότι και του χρόνου η ομάδα θα επιδιώξει να πρωταγωνιστήσει σ' όλες τις διοργανώσεις. Μας είπε συγκεκριμένα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Από εδώ και μπρος, μας περιμένει δουλειά και ο καθένας, από το δικό του πόστο, θα είναι χρήσιμος για την ομάδα. Όσον αφορά τους στόχους του Αστέρα, θα είναι και πάλι πρωταγωνιστικοί, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
.

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
20
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ηλίας, Λιάς, Ηλιάκος, Λιάκος, Λίτσος, Λιάκουρας, Ηλιάνα, Λιάνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb