06/05/2018

«Βλέπει» (και) Εθνικό Στάδιο ο Κρόνος!

Οι ιθύνοντες του Κρόνου Αργυράδων, μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας και την άνοδο στη Γ' Εθνική, έχουν ρίξει τώρα το βάρος στο γηπεδικό. Διότι το «σπίτι» της ομάδας, το Δημοτικό γήπεδο Περιβολίου, είναι δύσκολο να αδειοδοτηθεί.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν διάφορες λύσεις για να «μεταφέρουν» την έδρα τους, όπως είναι το Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης, το ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού, το γήπεδο του Ολύμπου και το Δημοτικό γήπεδο Καστελλάνων Μέσης. Στα πλάνα τους, όμως, είναι και το κορυφαίο γήπεδο του νησιού!


Όπως, λοιπόν, αναφέρουν οι πηγές του CorfuCorner.gr, οι Αργυραδίτες προτίθενται να... χτυπήσουν και την πόρτα του ΕΑΚ Κέρκυρας, προκειμένου να φιλοξενηθούν εκεί τη νέα σαιζόν, δεδομένου ότι ο ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα υποβιβάστηκε από τη Super League, επομένως το Εθνικό Στάδιο δεν είναι πλέον «δεσμευμένο».


Βέβαια, οι... φιλόδοξες σκέψεις του Κρόνου για «μετακόμιση» στο συγκελριμένο γήπεδο, ούτε ευκολο είναι να υλοποιηθεί, ούτε και απλό. Κι αυτό, επειδή θα πρέπει να γίνουν οι προβλεπόμενες ενέργειες προς την Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚΚ και προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ απαιτείται και συνεννόηση με τον ΑΟΚ, που χρησιμοποιεί κατ' αποκλειστικότητα το γήπεδο.


Το σωματείο των Αργυράδων «τρέχει λαι δεν φτάνει» για να βρει έδρα. Την υπαιτιότητα, κατά τη γνώμη μας, φέρει ο Γιάννης Καραϊσαρλής, ο οποίος αντί να μεριμνήσει πρώτα για ηην επίλυση του γηπεδικού προβλήματος της ομάδας και ύστερα να την ανεβάσει στη Γ' Εθνική, εν τέλει τα... έκανε εντελώς ανάποδα!!!


Η αβλεψία, η προχειρότητα, η αμέλεια και ο ερασιτεχνισμός, σε όλο τους το μεγαλείο...


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb