06/05/2018

Α’ ΕΠΣΚ: Το πρόγραμμα των μπαράζ

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Κέρκυρας το πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης της Α' τοπικής Κατηγορίας, το οποίο έχει ως ακολούθως:


• Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Α' Φάση αγώνων μπαράζ ανόδου (play offs):


Κυριακή 6 Μαϊου 2018
Δημοτικό γήπεδο Στρογγυλής
17:30 Ατρόμητος Στρογγυλής - ΑΠΣ Όλυμπος


Σημείωση: Εάν σε αυτό το παιχνίδι νικήσει ο γηπεδούχος Ατρόμητος Στρογγυλής (κανονικός αγώνας, χωρίς παράταση και πέναλτις), τότε ολοκληρώνεται η διαδικασία, με τον μεν Ατρόμητο Στρογγυλής να προβιβάζεται στην Α1' Κατηγορία και τον δε ΑΠΣ Όλυμπο να παραμένει στην Α'. Εάν, όμως, το παιχνίδι λήξει ισόπαλο ή κερδίσει ο ΑΠΣ Όλυμπος, τότε θα γίνει και δεύτερο ματς, ως εξής:


Τετάρτη 9 Μαϊου 2018
(Σε ουδέτερο γήπεδο, που θα οριστεί τη Δευτέρα 7/5)
17:30 Ατρόμητος Στρογγυλής - ΑΠΣ Όλυμπος


Σημείωση: Εάν γίνουν δύο αγώνες, τότε νικήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που στα δύο ματς θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς (6 ή 4). Σε περίπτωση ισοβαθμίας (δηλαδή από μία νίκη ή δύο ισοπαλίες), τότε θα υπερτερίσει η ομάδα η οποία στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος τερμάτισε σε υψηλότερη βαθμολογική θέση, δηλαδή ο Ατρόμητος Στρογγυλής.


Α' Φάση αγώνων μπαράζ παραμονής (play out):


Κυριακή 6 Μαϊου 2018
Δημοτικό γήπεδο Αυλιωτών
17:30 Εθνικός Περουλάδων Σιδαρίου - Αστέρας Σπαρτύλα


Σημείωση: Εάν σε αυτό το παιχνίδι νικήσει ο γηπεδούχος Εθνικός Περουλάδων Σιδαρίου (κανονικός αγώνας, χωρίς παράταση και πέναλτις), τότε ολοκληρώνεται η διαδικασία, με τον μεν Εθνικό Περουλάδων Σιδαρίου να παραμένει στην Α' Κατηγορία και τον δε Αστέρα Σπαρτύλα ν να οδηγείται στη Β' Φάση των play out, έχοντας πλεονέκτημα έδρας. Εάν, όμως, το παιχνίδι λήξει ισόπαλο ή κερδίσει ο Αστέρας Σπαρτύλα, τότε θα γίνει και δεύτερο ματς, ως εξής:


Τετάρτη 9 Μαϊου 2018
(Σε ουδέτερο γήπεδο, που θα οριστεί τη Δευτέρα 7/5)
17:30 Εθνικός Περουλάδων Σιδαρίου - Αστέρας Σπαρτύλα


Σημείωση: Εάν γίνουν δύο αγώνες, τότε νικήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που στα δύο ματς θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς (6 ή 4). Σε περίπτωση ισοβαθμίας (δηλαδή από μία νίκη ή δύο ισοπαλίες), τότε θα υπερτερίσει η ομάδα η οποία στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος τερμάτισε σε υψηλότερη βαθμολογική θέση, δηλαδή ο Εθνικός Περουλάδων Σιδαρίου.


Β' Φάση αγώνων μπαράζ παραμονής (play out):


Κυριακή 13 Μαϊου 2018
Δημοτικό γήπεδο Αυλιωτών ή Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου
17:30 Εθνικός Περουλάδων Σιδαρίου ή Αστέρας Σπαρτύλα - Μέγας Αλέξανδρος


Σημείωση: Εάν σε αυτό το παιχνίδι νικήσει ο γηπεδούχος Εθνικός Περουλάδων Σιδαρίου ή Αστέρας Σπαρτύλα (κανονικός αγώνας, χωρίς παράταση και πέναλτις), τότε ολοκληρώνεται η διαδικασία, με τον μεν Εθνικό Περουλάδων Σιδαρίου ή Αστέρα Σπαρτύλα να παραμένει στην Α' Κατηγορία και τον δε Μέγα Αλέξανδρο να υποβιβάζεται στη Β'. Εάν, όμως, το παιχνίδι λήξει ισόπαλο ή κερδίσει ο Μέγας Αλέξανδρος, τότε θα γίνει και δεύτερο ματς, ως εξής:


Τετάρτη 16 Μαϊου 2018
(Σε ουδέτερο γήπεδο, που θα οριστεί τη Δευτέρα 14/5)
17:30 Εθνικός Περουλάδων Σιδαρίου ή Αστέρας Σπαρτύλα - Μέγας Αλέξανδρος


Σημείωση: Εάν γίνουν δύο αγώνες, τότε νικήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που στα δύο ματς θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς (6 ή 4). Σε περίπτωση ισοβαθμίας (δηλαδή από μία νίκη ή δύο ισοπαλίες), τότε θα υπερτερίσει η ομάδα η οποία στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος τερμάτισε σε υψηλότερη βαθμολογική θέση, δηλαδή ο Εθνικός Περουλάδων Σιδαρίου ή Αστέρας Σπαρτύλα.

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb