01/05/2018

Ο απολογισμός της Α1’ Κατηγορίας

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στο Πρωτάθλημα της Α1' τοπικής Κατηγορίας, ας κάνουμε έναν σύντομο απολογισμό:


• Ο Κρόνος Αργυράδων κατέλαβε την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής της Ένωσης για την ποδοσφαιρική σαιζόν 2017-2018 και προβιβάζεται απευθείας στη Γ' Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία.


• Παραμένουν στην Α1' Κατηγορία ο 2ος Θιναλιακός Αχαράβης, ο 3ος ΟΦΑΜ, ο 4ος Αστέρας Πετριτή, ο 5ος Οδυσσέας Αυλιωτών, ο 6ος Αχιλλέας Νυμφών, ο 7ος Αστέρας Λιαπάδων, η 8η Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ο 9ος ΑΟ Παξοί και η 10η Αναγέννηση Περιβολίου.


• Στην Α' Φάση των μπαράζ παραμονής (play out), σχηματίζονται τα ζευγάρια 9ος - 12ος (ΑΟ Παξοί - ΑΕ Καναλίων) και 10ος - 11ος (Αναγέννηση Περιβολίου - ΑΟ Κοντόκαλι), όμως οι αγώνες δεν θα γίνουν, καθότι η βαθμολογική απόσταση των ομάδων είναι άνω των 6 βαθμών. Ο 11ος ΑΟ Κοντόκαλι και η 12η ΑΕ Καναλίων οδηγούνται απευθείας στη Β' Φάση των play out, με τους Κοντοκαλιώτες να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ ο ηττημένος αυτού του ζευγαριού (σε έναν ή δύο αγώνες) θα υποβιβαστεί στην Α' Κατηγορία.


• Η 13η Ομόνοια Γαστουρίου και ο 14ος Ηρακλής Αγίων Δέκα, υποβιβάζονται απευθείας στην Α' Κατηγορία.


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb