28/04/2018

Συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών

Σε συλληψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών προέβη αυτή την εβδομάδα η Αστυνομία Κέρκυρας, οπως αναφέρει το σχετικό Δελτίου Τύπου της:

 

 -Στις 26-04, στην Κέρκυρα, συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (6) γραμμαρίων.
-Στις 26-04, στην Κέρκυρα, συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών χαπιών.
Στις 25-04, στην Κέρκυρα, συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.
Τέλος, πλην των συλλήψεων για ναρκωτικά, υπήρξε μια επιπλέον σύλληψη, στις 26-04, στην Κέρκυρα. Καθώς, συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 27χρονη ημεδαπή, για άσκηση υπαίθριου εμπορίου στερούμενη άδειας από την αρμόδια Αρχή.

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb