16/04/2018

Απλή φιλία ή… κάτι περισσότερο;

Όχι, όχι! Ο τίτλος του παρόντος κειμένου δεν υπονοεί κάτι το ερωτικό! Απλά, παραπέμπει στις στενές φιλικές σχέσεις που έχουν αναπτύξει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Πρόεδρος του Κρόνου Αργυράδων, Γιάννης Καραϊσαρλής, με τον ομόλογό του Ολύμπου, Δημοσθένη Σφήκα.


Οι δύο παράγοντες, απ΄ότι μαθαίνουμε, βρίσκονται σε συνεχή επαφή κι αυτό ενδεχομένως να «υποκρύπτει» μια μελλοντική αναμεταξύ τους συνεργασία. Άλλωστε, όπως ακούγεται, πριν από λίγο καιρό η Διοίκηση του Ολύμπου είχε «χτυπήσει την πόρτα» του Καραϊσαρλή, ζητώντας από τον τελευταίο να βοηθήσει στην ανακαίνιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του ιστορικού συλλόγου, στην Καλλιθέα Καναλίων.


Έτσι, λοιπόν, ένα... πονηρό μυαλό θα μπορούσε κάλλιστα να υποψιαστεί ότι στην περίπτωση που ο Κρόνος αντιμετωπίσει γηπεδικό πρόβλημα ενόψει της επικείμενης συμμετοχής του στη Γ' Εθνική, τότε ίσως η ομάδα επιδιώξει να φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ολύμπου.


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb