16/04/2018

Απλή φιλία ή… κάτι περισσότερο;

Όχι, όχι! Ο τίτλος του παρόντος κειμένου δεν υπονοεί κάτι το ερωτικό! Απλά, παραπέμπει στις στενές φιλικές σχέσεις που έχουν αναπτύξει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Πρόεδρος του Κρόνου Αργυράδων, Γιάννης Καραϊσαρλής, με τον ομόλογό του Ολύμπου, Δημοσθένη Σφήκα.


Οι δύο παράγοντες, απ΄ότι μαθαίνουμε, βρίσκονται σε συνεχή επαφή κι αυτό ενδεχομένως να «υποκρύπτει» μια μελλοντική αναμεταξύ τους συνεργασία. Άλλωστε, όπως ακούγεται, πριν από λίγο καιρό η Διοίκηση του Ολύμπου είχε «χτυπήσει την πόρτα» του Καραϊσαρλή, ζητώντας από τον τελευταίο να βοηθήσει στην ανακαίνιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του ιστορικού συλλόγου, στην Καλλιθέα Καναλίων.


Έτσι, λοιπόν, ένα... πονηρό μυαλό θα μπορούσε κάλλιστα να υποψιαστεί ότι στην περίπτωση που ο Κρόνος αντιμετωπίσει γηπεδικό πρόβλημα ενόψει της επικείμενης συμμετοχής του στη Γ' Εθνική, τότε ίσως η ομάδα επιδιώξει να φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ολύμπου.


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Απρίλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μυροφόρα, Ναθαναήλ, Ναθάνης, Ναθαναήλος, Ναθαναήλης, Ναθαναηλία, Ναθανηλία, Ναθανίτσα, Νέαρχος, Νιάρχος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb