12/04/2018

Το… βλέπουν «χι»!

Την επερχόμενη αγωνιστική της Super League, ο ΑΟΚ Κέρκυρα θα δώσει ένα τρομερά δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ωστόσο. οι άνθρωποι των «Φαιάκων» δεν θα έχουν τη προσοχή τους στραμμένη μόνο σ' αυτό το ματς, αλλά και στο Λαμία - Απόλλων Σμύρνης, καθώς οι δύο αυτές ομάδες βρίσκονται στο +4 από τους Κερκυραίους.


Μάλιστα, με στελέχη της κερκυραϊκής ομάδας με τα οποία μιλήσαμε, μας εξέφρασαν τον φόβο και τη βεβαιότητα ότι το Λαμία - Απόλλων θα... κάτσει στο «χι», διότι αυτό θα τους συμφέρει αμφότερους!


«Βλέπω να έρχεται μια... καλοφτιαγμένη ισοπαλία, που θα τους βολέψει και τους δύο», μας είπε ο ένας. Ενώ ο άλλος, μας ανέφερε: «Περιμένω να δω ... ομορφιές. θα μου προξενήσει πολύ μεγάλη έκπληξη αν κερδίσει κάποιος. Είμαι περίεργος να δω τι απόδοση θα έχει στο Στοίχημα το ισόπαλο αποτέλεσμα. Μακάρι να διαψευστώ».


Η συνέχεια... επί της οθόνης, λοιπόν!


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb