12/04/2018

Το… βλέπουν «χι»!

Την επερχόμενη αγωνιστική της Super League, ο ΑΟΚ Κέρκυρα θα δώσει ένα τρομερά δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ωστόσο. οι άνθρωποι των «Φαιάκων» δεν θα έχουν τη προσοχή τους στραμμένη μόνο σ' αυτό το ματς, αλλά και στο Λαμία - Απόλλων Σμύρνης, καθώς οι δύο αυτές ομάδες βρίσκονται στο +4 από τους Κερκυραίους.


Μάλιστα, με στελέχη της κερκυραϊκής ομάδας με τα οποία μιλήσαμε, μας εξέφρασαν τον φόβο και τη βεβαιότητα ότι το Λαμία - Απόλλων θα... κάτσει στο «χι», διότι αυτό θα τους συμφέρει αμφότερους!


«Βλέπω να έρχεται μια... καλοφτιαγμένη ισοπαλία, που θα τους βολέψει και τους δύο», μας είπε ο ένας. Ενώ ο άλλος, μας ανέφερε: «Περιμένω να δω ... ομορφιές. θα μου προξενήσει πολύ μεγάλη έκπληξη αν κερδίσει κάποιος. Είμαι περίεργος να δω τι απόδοση θα έχει στο Στοίχημα το ισόπαλο αποτέλεσμα. Μακάρι να διαψευστώ».


Η συνέχεια... επί της οθόνης, λοιπόν!


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Απρίλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μυροφόρα, Ναθαναήλ, Ναθάνης, Ναθαναήλος, Ναθαναήλης, Ναθαναηλία, Ναθανηλία, Ναθανίτσα, Νέαρχος, Νιάρχος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb