09/04/2018

Συγχαίρει Λευκίμμη, Κάβο, Νέο Όλυμπο και Άγιο Νικόλαο ο Αστέρας Πετριτή

Τα συγχαρητήρια της προς την ΑΕ Λευκίμμης, τον Α.Ο Κάβο , τον Νέο Όλυμπο 2017 και τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου, απευθύνει η Διοίκηση του Αστέρα Πετριτή.

Οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν ως ακολούθως:


«Ο Αστέρας θέλει να συγχαρεί την Αθλητική Ένωση Λευκίμμης για την επίτευξη του στόχου της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο Αστέρας θέλει να συγχαρεί την ομάδα του Καβου για την αξία και δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α ΕΠΣ Κέρκυρας στην οποία συμμετείχε.

Ο Αστέρας συγχαίρει την ομάδα του Νέου Ολύμπου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β ΕΠΣ Κέρκυρας όπως και επίσης τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου για την άνοδο που πέτυχε.»

 


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ: "APOLLO FITNESS CLUB". Εδρεύει στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, στα Κανάλια. Εκεί, διδάσκεται το στυλ καράτε WADO RYU, με υπεύθυνο προπονητή τον Παναγιώτη Σταθόπουλο, σε τμήματα Παίδων, Ανδρών & Γυναικών. Επίσης, ο Σύλλογος διαθέτει αίθουσες οργάνων και aerobic, ενώ λειτουργεί τμήμα kick-boxing, καθώς και άλλα ομαδικά τμήματα. Τηλέφωνο: 26610-45319.


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ: Κομμωτήριο STYLIN' CHIC της Κορίνας Κασταμονίτη. Για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Βαφές, κουρέματα, ανταύγειες, θεραπείες μαλλιών, καθώς και ειδικό μηχάνημα για καθαρισμό της ψαλίδας. Σας περιμένει στην Ιακώβου Πολυλά 25, στον πεζόδρομο. Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή πρωί- απόγευμα, Τετάρτη & Σάββατο μέχρι το μεσημέρι, ενώ την Δευτέρα παραμένει κλειστό. Τηλέφωνο για ραντεβού: 26610-24669.
Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb