09/04/2018

«Ο Κρόνος θα κατακτήσει τον τίτλο»

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες το γκάλοπ του CorfuCorner.gr αναφορικά με το ποια ομάδα θα ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια της ΕΠΣΚ, με τους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας να βγάζουν πρώτο τον Κρόνο, με πολύ μεγάλη διαφορά.


Συγκεκριμένα, στην ερώτηση με τίτλο... «Ποιος κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1' Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;», τα ποσοστά των απαντήσεων κατανεμήθηκαν ως εξής:
Κρόνος Αργυράδων 65,79%
Θιναλιακός Αχαράβης 7,89%
ΟΦΑΜ 7,37%
Αστέρας Πετριτή 6,32%
Άλλη ομάδα 12,63%


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ: Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ» στο Κανόνι και Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΟΡΦΕΑΣ». Εκεί, τα μικρά παιδιά διδάσκονται τα μυστικά του ποδοσφαίρου από διπλωματούχους προπονητές. Λειτουργούν τμήματα όλων των μικρών ηλικιών, με τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται σε γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα 5ης γενιάς, προδιαγραφών FIFA. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610-46792 & 6932871892


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ: PET-SHOP "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ". Διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία.Βρίσκεται στο Τρίκλινο. Τηλέφωνο: 26610-52766.

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb