09/04/2018

«Ο Κρόνος θα κατακτήσει τον τίτλο»

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες το γκάλοπ του CorfuCorner.gr αναφορικά με το ποια ομάδα θα ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια της ΕΠΣΚ, με τους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας να βγάζουν πρώτο τον Κρόνο, με πολύ μεγάλη διαφορά.


Συγκεκριμένα, στην ερώτηση με τίτλο... «Ποιος κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1' Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;», τα ποσοστά των απαντήσεων κατανεμήθηκαν ως εξής:
Κρόνος Αργυράδων 65,79%
Θιναλιακός Αχαράβης 7,89%
ΟΦΑΜ 7,37%
Αστέρας Πετριτή 6,32%
Άλλη ομάδα 12,63%


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ: Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ» στο Κανόνι και Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΟΡΦΕΑΣ». Εκεί, τα μικρά παιδιά διδάσκονται τα μυστικά του ποδοσφαίρου από διπλωματούχους προπονητές. Λειτουργούν τμήματα όλων των μικρών ηλικιών, με τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται σε γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα 5ης γενιάς, προδιαγραφών FIFA. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610-46792 & 6932871892


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ: PET-SHOP "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ". Διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία.Βρίσκεται στο Τρίκλινο. Τηλέφωνο: 26610-52766.

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Απρίλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μυροφόρα, Ναθαναήλ, Ναθάνης, Ναθαναήλος, Ναθαναήλης, Ναθαναηλία, Ναθανηλία, Ναθανίτσα, Νέαρχος, Νιάρχος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb