03/04/2018

Αμφίβολο το μέλλον Καραϊσαρλή στον Κρόνο!

Ο Κρόνος Αργυράδων είναι μια... ανάσα από τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου της Α1' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας και της ανόδου στη Γ' Εθνική. Ωστόσο, το μέλλον του Γιάννη Καραϊσαρλή στον σύλλογο, δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως.


Ο Πρόεδρος των «κυανολεύκων» βρίσκεται τέσσερα χρόνια στο... τιμόνι της ομάδας, έχοντας ξοδέψει πάρα-πάρα πολλά χρήματα. Μεγάλος του στόχος ήταν να την αναδείξει Πρωταθλήτρια, κάτι το οποίο φέτος υλοποιήθηκε. Απ' ότι λέγεται, λοιπόν, στο περιβάλλον του, έχει πλέον κουραστεί, τόσο οικονομικά, όσο και πνευματικά.


Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο Καραϊσαρλής σκοπεύει να τα παρατήσει, ειδικά τώρα, όπου ο Κρόνος τον έχει μεγάλη ανάγκη. Ωστόσο, ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να έχει στο μυαλό του.


Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι, ο Καραϊσαρλής μετά από πολύ σκέψη είχε αποφασίσει να παραμείνει στον προεδρικό θώκο της ομάδας, ενώ είχε βρεθεί πάρα πολύ κοντά στο να εισχωρήσει στα διοικητικά του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας.


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ: Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ» στο Κανόνι και Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΟΡΦΕΑΣ». Εκεί, τα μικρά παιδιά διδάσκονται τα μυστικά του ποδοσφαίρου από διπλωματούχους προπονητές. Λειτουργούν τμήματα όλων των μικρών ηλικιών, με τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται σε γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα 5ης γενιάς, προδιαγραφών FIFA. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610-46792 & 6932871892


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ: PET-SHOP "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ". Διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία.Βρίσκεται στο Τρίκλινο. Τηλέφωνο: 26610-52766.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Απρίλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μυροφόρα, Ναθαναήλ, Ναθάνης, Ναθαναήλος, Ναθαναήλης, Ναθαναηλία, Ναθανηλία, Ναθανίτσα, Νέαρχος, Νιάρχος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb