09/03/2018

Τι συμβαίνει στη Λευκίμμη;

Εδώ και αρκετό καιρό, βλέπουμε ότι στο... στρατόπεδο της ΑΕ Λευκίμμης παρουσιάζονται πάμπολλα αγωνιστικά προβλήματα με συνέπεια, η ομάδα σε κάθε παιχνίδι να συμπληρώνει με δυσκολία αποστολή.


Αλήθεια, όμως... Για ποιο λόγο και για ποια αιτία υπάρχει αυτή η συχνότητα των τραυματισμών; Μήπως επειδή η ομάδα είναι πολύ άτυχη; Μήπως επειδή δεν γίνονται σωστά οι προπονήσεις; Μήπως επειδή δεν υπάρχει συνέπεια απέναντι σε κάποιους παίκτες; Ή όλα αυτά μαζί;


Όπως και να ‘χει, το δεδομένο είναι ότι σε κάθε αγώνα η ΑΕΛ «κατεβαίνει» αποδεκατισμένη, με πληθώρα απουσιών. Με αποτέλεσμα, παρά την ποιότητα του ρόστερ της και παρά το πελώριο μπάτζετ της, να μικραίνει η δυναμικότητά της, κάτι που την έχει οδηγήσει στην αποτυχία της επίτευξης των στόχων της. Δηλαδή, τόσο στον αποκλεισμό από τον Τελικό του τοπικού Κυπέλλου, όσο και στην απώλεια της συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου στη Football League.

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερως, Ερωτας, Φεβρωνία, Φευρωνία, Φεύρω, Φέβρω, Φέβρα, Φεύρα, Φεβρούλα, Φευρούλα, Φευρωνίτσα, Φεβρωνίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb