08/03/2018

Απάντηση της ΕΠΣΚ στον Αυγερινό Βαλανειού

Μετά την επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε στην ΕΠΣΚ και στα τοπικά ΜΜΕ ο Αυγερινός Βαλανειού, αναφορικά με τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας με τη Βολίδα Κατω Γαρούνα, η Διοίκηση της Ένωσης εξέδωσε την ακόλουθη απαντητική ανακοίνωση προς το σωματείο της Βόρειας Κέρκυρας :


«Αφού σας εκφράσουμε την έκπληξή μας για το περιεχόμενο τη επιστολής σας και αφού σας θυμίσουμε ότι ήταν παρών στο γήπεδο για τον αγώνα που αναφέρεστε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ και επομένως έχουμε και προσωπική αντίληψη για όσα συνέβησαν εκεί, με εξαίρεση για όσα ενημερωθήκαμε και συνέβησαν μετά την αποχώρησή του, έχουμε να σας επισημάνουμε τα εξής:
1.Θεωρούμε την επιστολή σας ανοίκεια, μονοδιάστατη, επιλεκτική, με σαφή στόχο να δημιουργήσει εντυπώσεις και να πλήξει την εικόνα της διαιτησίας μας, προσδοκώντας, ίσως, κατά την αντίληψή σας οφέλη από μια αναχρονιστική πρακτική που ακολουθείτε.
2.Η πραγματικότητα είναι άλλη από αυτήν που περιγράφετε. Η διαιτησία ήταν εξαιρετική για την κρισιμότητα αυτού του αγώνα. Ανταπεξήλθε με τον καλύτερο τρόπο και η δήθεν κριτική σας είναι εντελώς άδικη και σκόπιμη.
3.Τα βίντεό σας αν τα βλέπετε σε κάθε αγώνα θα διαπιστώσετε ανθρώπινα λάθη διαιτητών που κάποια σας ωφελούν και άλλα ενδεχομένως σας αδικούν. Οι διαιτητές δεν έχουν βίντεο. Αγωνίζονται με μεράκι, υπευθυνότητα και αίσθημα δικαιοσύνης και κατά την εκτίμησή μας τα πηγαίνουν πολύ καλά.
4.Φυσικά το αίτημά σας για εξαίρεση διαιτητών δε θα γίνει δεκτό, γιατί δεν προβλέπεται από καμία διάταξη των κανονισμών και γιατί, επιπλέον, δεν αποδεχόμαστε όσα ισχυρίζεστε.
5.Κύριε Πρόεδρε, Σας έχουμε αποδείξει ότι με πάθος και δικαιοσύνη υπηρετούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.


Λυπόμαστε πραγματικά για την επιλογή σας. Εμείς καταβάλλουμε καθημερινή προσπάθεια να παίξετε όλοι μπάλα. Εσείς με την πρώτη αποτυχία νιώσατε ότι σας τη στερούμε;

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε εποικοδομητική συνεργασία.

 

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Ποζίδης
Ο Γεν Γραμματέας, Γιώργος Κουλόπουλος».

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
14
Δεκέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αρριανός, Αριανός, Αρρειανός, Αρειανός, Αρριανή, Λευκή, Λεύκιος, Λεύκης, Λεύκος, Λευκούλα, Λεύκας, Λευκάδα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb