06/03/2018

Ο Τόμπρος «άρχοντας» στο Ολυμπιάδα – Παξοί

Τον Κώστα Τόμπρο, σύμφωνα με πληροφορίες του CorfuCorner.gr, όρισε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας για να διαιτητεύσει στο Ολυμπιάδα Καρουσάδων - ΑΟ Παξοί, για το Πρωτάθλημα της Α1' τοπικής Κατηγορίας.


Το παιχνίδι είναι για τη 18η αγωνιστική κι έχει πάρει τρεις αναβολές, επειδή οι Παξινοί δεν κατέστη εφικτό να μεταβούν στην Κέρκυρα, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.


Το ματς παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι ομάδες των Σάββα Σιδερόπουλου και Νούνο Κλάρο προσπαθούν να αποφύγουν την ψυχοφθόρο διαδικασία των play out.


Εφόσον το επιτρέψει ο καιρός, ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιάδας - Παξών θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (7/3), στο Δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων, με ώρα έναρξης τις 11:30.


Να σημειωθεί ότι τις δυο φορές που η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε πάρει αναβολή, ως διαιτητής είχε οριστεί ο Κώστας Γιούργας. Για να δούμε, λοιπόν, αν τώρα ο Τόμπρος θα είναι πιο τυχερός!

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
24
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Γέννηση Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Τάκης, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb