06/03/2018

Επίπληξη Ποζίδη σε Νάο και Κούρκουλο!

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας, Παναγιώτης Ποζίδης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr,«έβαλε χέρι» στους καλούς του φίλους, Γιώργο Νάο και Χριστόδουλο Κούρκουλο, Α' και Γ΄ Αντιπρόεδρους της Ένωσης, αντίστοιχα.


Τι συνέβη, όμως; Ο Νάος είχε οριστεί ως παρατηρητής αγώνα στο παιχνίδι μεταξύ Κεραυνού Δραγωτινών - Κεραυνού Αγίου Νικολάου, στις 24 Φεβρουαρίου, για το Πρωτάθλημα της Β' τοπικής Κατηγορίας και πληρώθηκε από την γηπεδούχο ομάδα με το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ. Ωστόσο, στην ΕΠΣΚ υπάρχει ο... άγραφος κανόνας ότι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα πρέπει να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, άρα απαγορεύεται να παίρνουν λεφτά όταν πηγαίνουν ως παρατηρητές στα γήπεδα.


Η Διοίκηση της ομάδας των Δραγωτινών, διαμαρτυρήθηκε στην Ένωση για το γεγονός αυτό. Άλλωστε, ο Κεραυνός είναι από τα σωματεία που προσέχουν τέτοιες λεπτομέρειες, καθότι εδώ και πολλά χρόνια αντιπολιτεύεται τη Διοίκηση της ΕΠΣΚ.


Το συγκεκριμένο ζήτημα, τέθηκε από τον Ποζίδη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (1/3) . Ο Πρόεδρος της Ένωσης έκανε έντονες παρατηρήσεις στον Νάο, λέγοντας στον Περιβολιάτη παράγοντα ότι ήταν λάθος που πήρε χρήματα από τον Κεραυνό Δραγωτινών και πως πρέπει να τα επιστρέψει.


Μάλιστα, ο Παναγιώτης Ποζίδης επέπληξε και τον Γ' Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΚ, τον Χριστόδουλο Κούρκουλο, που είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών, επειδή επέτρεψε να γίνει αυτό το ατόπημα. Απ' ότι μάθαμε, ο Κούρκουλος προέβαλλε τη δικαιολογία πως αρχικά, στο ματς Κεραυνός Δραγωτινών - Κεραυνός Αγίου Νικολάου, είχε οριστεί άλλος παρατηρητής αγώνα, ο οποίος όμως τελικά δεν μπόρεσε να πάει στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης, γι' αυτό αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Νάο, που προφανώς δεν γνώριζε ότι απαγορεύονταν να πληρωθεί.


Όπως και να ‘χει, από το συγκεκριμένο περιστατικό προκλήθηκε μια μικρή αναστάτωση στα «ενδότερα» της Διοίκησης Ποζίδη. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
14
Δεκέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αρριανός, Αριανός, Αρρειανός, Αρειανός, Αρριανή, Λευκή, Λεύκιος, Λεύκης, Λεύκος, Λευκούλα, Λεύκας, Λευκάδα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb