05/03/2018

Απάντηση της Βολίδας στις καταγγελίες του Αυγερινού

Στην... αντεπίθεση πέρασε η Βολίδα, μετά τις καταγγελίες του Αυγερινού Βαλανειού! Το σωματείο Κάτω Γαρούνα υψώνει... ασπίδα προστασίας στον παλαιό ποδοσφαιριστή της ομάδας (και νυν του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα), Σπύρο Σπίνουλα, τονίζοντας ότι ουδέποτε εξύβρισε τον Σπύρο Βλάχο, ενώ κατηγορεί τον αρχηγό του συλλόγου της βόρειας Κέρκυρας ότι έσπασε την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»


«Ο Α.Σ ΒΟΛΙΔΑ καταδικάζει τις ψευδείς δηλώσεις που αναφέρθηκαν στον καταξιωμένο ποδοσφαιριστη ΣΠΥΡΟ ΣΠΙΝΟΥΛΑ από τον κ. Σπύρο Βλάχο και συγγενικά του πρόσωπα! Όλη η Κέρκυρα γνωρίζει και την πορεία και την συμπεριφορά των δύο παικτών. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ παρευρισκόταν στις κερκίδες μαζί με την οικογένεια του για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Πότε δεν έβρισε το μ.... της μάνας του όπως ανακοινώθηκε από την αντίπαλη ομάδα και τον κ. Σπύρο Βλάχο!!! Κάθε ομάδα θα πρέπει να ξέρει να χάνει χωρίς να διαδίδει ψευδείς δηλώσεις για να δικαιολογήσει την ήττα της!!!

 

Υ.Γ Όταν φεύγεις ηττημένος με ψηλά το κεφάλι δεν προκαλείς ζημιές στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας (σπασμένη πόρτα διαιτητή από τον αρχηγό σας) Άρα η ΗΤΤΑ σας έπεσε ΒΑΡΙΑ!!!!!!!!!!».

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
14
Δεκέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αρριανός, Αριανός, Αρρειανός, Αρειανός, Αρριανή, Λευκή, Λεύκιος, Λεύκης, Λεύκος, Λευκούλα, Λεύκας, Λευκάδα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb