06/02/2018

Ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για την Γενική Συνέλευση

Αναφορικά με την ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κέρκυρας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (2/2) εξεδόθη από την Ένωση το παρακάτω ενημερωτικό δελτίο Τύπου:

" Με συντριπτική πλειοψηφία του 80 % των σωματείων της Ε.Π.Σ Κέρκυρας υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός που κατάθεσε το Δ.Σ της Ένωσης. Τον οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό του 2018 υπερψήφισαν όλα τα σωματεία, εκτός από ένα.


Οι εκπρόσωποι των σωματείων σύσσωμα στήριξαν και αναγνώρισαν το έργο του Δ.Σ της Ε.Π.Σ, που γίνεται σε πολύ δύσκολες συνθήκες, και ενίσχυσαν τη δυναμική του στην πορεία αντιμετώπισής τους.


Τα σωματεία αποφάσισαν, επίσης, με μία αρνητική ψήφο να καταγγείλουν τις πρακτικές μέλους του Δ.Σ και άλλων υποψηφίων των προηγούμενων εκλογών να ζητήσουν την τιμωρία της Ε.Π.Σ για συκοφαντική δυσφήμιση της Ε.Π.Ο για την ανακοίνωση που εξέδωσε το καλοκαίρι για την καρατόμηση του διαιτητή Νίκου Πουλημά, καθώς και για μια σειρά
ενεργειών τους που βλάπτουν το τοπικό Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.


Η υπερψήφιση των πεπραγμένων του Δ.Σ αυξάνει τις ευθύνες του Δ.Σ που με χαμηλούς τόνους, εργατικότητα και κατανόηση διαχειρίζεται όλα τα θέματα που προκύπτουν στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.


Για το Δ Σ,

Ο Πρόεδρος , Παναγιώτης Ποζίδης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γεώργιος Κουλόπουλος"

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
22
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ανθούσα, Ανθούση, Θαλάσσιος, Θαλάσσης, Θαλασσία, Θάλασσα, Θαλασσινή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb