04/01/2018

Επέστρεψε στον Πετριτή ο Χρήστος Γεωργοπάλης

Απόλυτη δικαίωση του Corfu Corner.gr! Πριν από περίπου δυο εβδομάδες, η ιστοσελίδα μας είχε αποκαλύψει ότι ο Χρηστος Γεωργοπάλης θα φύγει από την ΑΕ Λευκίμμης και πως βρίσκεται πολύ κοντά στην επανένταξή του στον Αστέρα Πετριτή. Όπερ και εγένετο!


Ο Κερκυραίος επιθετικός, το περασμένο καλοκαίρι είχε μεταγραφεί στην ΑΕΛ, στην οποία όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί, για το λόγο αυτό κι επέστρεψε στο συγκρότημα του Γιάννη Χονδρογιάννη, παρότι τον διεκδικούσε και ο Κρόνος Αργυράδων .

Η ανακοίνωση του Αστέρα, έχει ως εξής:
«Ο καπετάνιος επέστρεψε!! Ο Αστέρας Πετριτή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Χρήστου Γεωργοπάλη. Ο "Τσίτσιος" είναι ένα παιδί του Αστέρα με αδαμάντινο χαρακτήρα, μεγαλωμένο με τις αρχές της ομάδας με την οποία έζησε στιγμές δόξας, με αποκορύφωμα την περσινή ιστορική συμμετοχή της στην Football League II. Έπειτα λοιπόν από ένα σύντομο πέρασμα από την ΑΕ Λευκίμμης επέστρεψε στο λιμάνι για να ρίξει άγκυρα και να ζήσει ξανά ένδοξες στιγμές! Καλώς ήρθες ξανά Χρήστο στην οικογένεια μας!»

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
23
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγαθάγγελος, Αγαθαγγέλα, Αγαθαγγέλη, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb