04/01/2018

Το CORFUCORNER έγραψε ιστορία!

Η 1η Ιανουαρίου του 2018 ήταν μια ημερομηνία - ορόσημο για την κερκυραϊκή δημοσιογραφία και για το κερκυραϊκό διαδίκτυο, καθώς «βγήκε στον αέρα» η ιντερνετική εκπομπή του CORFUCORNER.GR.


Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, λοιπόν, ανήμερα δηλαδή της Πρωτοχρονιάς, οι Χρήστος Γραμμένος, Ελίνα Νέρη και Γιώργος Αβραμιώτης ασχολήθηκαν με την τρέχουσα αθλητική επικαιρότητα της Κέρκυρας, παραθέτοντας πολλές ειδήσεις και σχολιάζοντας ή σατιρίζοντας τα γεγονότα. Ήταν η πρώτη φορά που στο νησί έγινε διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή, αθλητικού ειδησεογραφικού περιεχομένου. Άρχισε στις 18:00 και τελείωσε στις 20:00, ενώ μέχρι τα μεσάνυκτα «έπαιξε» εκλεκτή ξένη μουσική.


Το CORFUCORNER.GR έγραψε ιστορία, προχωρώντας σε μια ακόμη καινοτομία! Το CORFUCORNER Web Radio κάνει τα πρώτα του βήματα και σταδιακά θα οργανώνεται και θα τελειοποιείται!


Ραντεβού προσεχώς...
Corfu Corner Radio

Τρίτη
23
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγαθάγγελος, Αγαθαγγέλα, Αγαθαγγέλη, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb