13/12/2017

Στην Κέρκυρα οι μισοί παραβάτες της Περιφέρειας!

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ΓΑΔΠΙΝ, συνελήφθησαν 291 άτομα και εξιχνιάστηκαν 76 υποθέσεις παρανομίας. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι μισοί συλληφθέντες από ολόκληρη την Περιφέρεια προέρχονται από την Κέρκυρα!


Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφεριακής Αστυνομίας...


«Με στόχο την διαρκή ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με την αποτελεσματικότητα της ανταπόκρισης των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν τις συλλήψεις, τις εξιχνιάσεις υποθέσεων καθώς και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και άλλων αντικειμένων που κατασχέθηκαν σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Λευκάδα και Ζάκυνθο τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.
1. Πιο αναλυτικά κατά την διάρκεια στοχευμένων αστυνομικών εξορμήσεων, καθημερινών ελέγχων, αλλά και κατά την διαχείριση έκτακτων περιστατικών συνελήφθησαν συνολικά (291) άτομα, από τα οποία (145) στην Κέρκυρα, (29) στη Ζάκυνθο, (65) στην Κεφαλονιά και (52) στη Λευκάδα.
2. Επιπλέον από τις αστυνομικές υπηρεσίες διαχειρίστηκαν καταγγελίες πολιτών ή διερευνήθηκαν προανακριτικά υποθέσεις που αφορούσαν αδικήματα πλημμεληματικού και κακουργηματικού χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν συνολικά (76) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:
• (21) υποθέσεις για κλοπές και διαρρήξεις,
• (19) υποθέσεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και
• (36) για άλλα αδικήματα

3. Τέλος κατά την διερεύνηση των υποθέσεων και τους ελέγχους που ακολούθησαν κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:
Ηρωίνη 2.280,40 γραμμάρια
Ακατέργαστη κάνναβη 4.905,10 γραμμάρια
Χρηματικό ποσό 9.710 ευρώ
Δισκία ναρκωτικών χαπιών 386".Κυνηγετικά όπλα 18
Πιστόλια 2
Μαχαίρια, γκλοπ 5
Είδη παραεμπορίου 647".

 


 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
23
Οκτώβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος, Ιακωβίνα, Ζακελίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb