01/12/2017

ΚΑΡΑΤΕ: Με επιτυχία το 4ο Κύπελλο Έγχρωμων & Μαύρων Ζωνών

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα το 4ο Κύπελλο Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων. Το σχετικό ενημερωτικό δελτίο Τύπου των διοργανωτών, έχει ως ακολούθως:


«Η Επιτροπή Καράτε Δυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων διοργάνωσε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Κέρκυρας το 4ο Κύπελλο Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών Δυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων. Στη διοργάνωση, η οποία τελέσθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και την αρωγή του ΔΟΠΑΠ, πήραν μέρος αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, από 16 και πλέον συλλόγους της Δυτικής Ελλάδος και των Ιόνιων Νησιών.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε, όπως και πέρυσι, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, Χρήστος Μπουλούμπασης, καθώς επίσης και ο πρώην βουλευτής, κ. Στέφανος Γκίκας και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, κ. Νικόλαος Κορακιανίτης.


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του Κυπέλλου, το οποίο διεξήχθη με επιτυχία. Η πολύτιμη στήριξη όλων, δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον για το άθλημα του καράτε και γενικότερα για τα αθλητικά δρώμενα του τόπου.


Επίσης, συγχαίρουν όλους τους αθλητές και αθλήτριες για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους, οι οποίοι αγωνίσθηκαν με ευγενή άμιλλα, σεβασμό, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό με τις οδηγίες των προπονητών τους. Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές και στους αφανείς ήρωες, τους γονείς, που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους».
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
15
Νοέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb