29/11/2017

Νέο σωματείο βόλεϊ στην Βόρεια Κέρκυρα

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία ίδρυσης ενός νέου αθλητικού σωματείου στη βόρεια Κέρκυρα. Πρόκειται για τον Α.Σ.Κ. Θινάλι, στην προεδρία του οποίου εξελέγη ο Κώστας Ρούσσινος, τέως μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας.


Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:


«Ανακοινώνουμε στους φιλάθλους της Κέρκυρας ότι ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, με την πραγματοποίηση αρχαιρεσιών και την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, οι διαδικασίες ίδρυσης ενός νέου αθλητικού σωματείου στη βόρεια Κέρκυρα. Πρόκειται για τον Αθλητικό Σύλλογο Κέρκυρας Θινάλι (Α.Σ.Κ. Θινάλι). Ο ΑΣΚ Θινάλι στην ουσία πρόκειται για μετεξέλιξη σε αυτοτελές σωματείο του τμήματος βόλεϊ της ΓΕΘ.


Ως σύλλογος αποβλέπουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω το βόλεϊ και ειδικότερα το γυναικείο καθώς και το beach volley και να συνεχίσουμε την θετική παράδοση που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια στη βόρεια Κέρκυρα.


Κύριοι στόχοι του συλλόγου μας είναι η μαζικοποίηση των υπαρχόντων τμημάτων (παγκορασίδων και γυναικών), η δημιουργία νέων, η εξασφάλιση των καλύτερων συνθηκών συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα και η διαμόρφωση στο επίπεδο των υποδομών των καλύτερων προϋποθέσεων λειτουργίας.


Ειδικότερα σε ότι αφορά τις αθλητικές υποδομές θεωρούμε πως το αίτημα δημιουργίας κλειστού γηπέδου στη βόρεια Κέρκυρα είναι ώριμο και επιτακτικό. Αυτό δεν σχετίζεται μόνο με την υποχρέωση της πολιτείας να προσφέρει σύγχρονες συνθήκες άθλησης αλλά παράλληλα και με την ανάγκη να διαμορφώσει καλύτερες προϋποθέσεις λειτουργίας στα αθλητικά κύτταρα που αποτελούν ισχυρό υγιές αντίβαρο απέναντι στους κινδύνους που απειλούν τη νεολαία μας.


Επειδή η αθλητική χρονιά έχει ήδη αρχίσει ευχόμαστε στους προπονητές μας, τον κ. Πάκο Βαγγέλη και τον κ. Χατζηγιαννάκη Αλέξανδρο, και στις αθλήτριες μας να είναι υγιείς και να έχουν μια γεμάτη αθλητικά συναισθήματα και εμπειρίες χρονιά. Ειδικότερα το γυναικείο τμήμα αισθανόμαστε ότι θα εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο το σύλλογο και την περιοχή μας στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής! Οι παγκορασίδες τέλος θεωρούμε ότι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση!


Ενημερώνουμε τέλος ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας αποτελείται από τους: Ρούσσινο Κώστα (πρόεδρος), Τσιριγώτη Γρηγόρη (αντιπρόεδρος), Μαχειμάρη Σπύρο (γραμματέας), Βεδουρά Σπύρο (ταμίας), Πουλιάση Φώτη (έφορος), Περδίκη Θεοδόσιο (μέλος), Ρίζος Κώστας (μέλος) και η Εξελεγκτική Επιτροπή από τους Πουλιάση Μιχαήλ, Τσιριγώτη Αντώνιο και Ερμενίδη Σπύρο».
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
15
Νοέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb