12/11/2017

Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Αλέξης Πάγκαλης

Στο χειρουργικό κρεβάτι βρέθηκε ο Αλέξης Πάγκαλης, προκειμένου να του αφαιρεθεί η κήλη που τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους 9 μήνες.


Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη (7/11), στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στο Μαρούσι, ενώ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής νοσηλεύτηκε για μία ημέρα και την Τετάρτη πήρε εξιτήριο.


Ο Πάγκαλης αναγκάστηκε να καθυστερήσει την εγχείριση, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς ήταν απασχολημένος στην οικογενειακή του τουριστική επιχείρηση, το "Romantic Palace" (εστιατόριο & ενοικιαζόμενα δωμάτια), στην παραλία του Άη Γόρδη. Μετά, λοιπόν, από ένα πολύ κοπιαστικό εξάμηνο (Μάιος - Οκτώβριος), καλείται τώρα να ξεκουραστεί για περίπου ενάμιση μήνα, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.


Λόγω του προβλήματος στην κήλη, ο σπουδαίος Κερκυραίος στόπερ είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη. Μέχρι τότε, φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Πετριτή, στην Γ' Εθνική. Όσον αφορά το πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, προς το παρόν δεν μπορεί να εκτιμηθεί.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
18
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αθανάσιος, Αθανασία, Θανάσης, Νάσια, Νάνσυ, Νάσος, Θανάσος, Θανασάκης, Σάκης, Θάνος, Θανασία, Θανασούλα, Σούλα, Νάσα, Θεόδουλος, Θεοδούλιος, Θεοδούλης, Θεόδουλη, Θεοδουλία, Θεοδούλα, Θεοδούλη, Κύριλλος, Κυριλλία, Κυρίλλα, Κυρίλλη (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb