19/10/2017

ΔΙΑΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ: «Αναγνωρίζουμε το μεγάλο λάθος μας»!

Συγγνώμη από την ποδοσφαιρική κοινωνία της Κέρκυρας ζητάει το Δ.Σ του νεοεμφανιζόμενου ΠΑΣ Δια Κασσιώπης για ό,τι είχε συμβεί στον αγώνα της προπερασμένης Κυριακής (8/10) με τον Ηρακλή Σφακερών, για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β τοπικής Κατηγορίας.


Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 0-0, όμως ο Ηρακλής τελικά το κέρδισε στα «χαρτιά», κάνοντας ένσταση για πλαστοπροσωπεία, επειδή ο Δίας χρησιμοποίησε αντικανονικά δυο πιτσιρικάδες ποδοσφαιριστές, με δελτία άλλων. Στην ομάδα της Κασσιώπης επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΚ η ποινή του μηδενισμού, της αφαίρεσης 5 βαθμών και του χρηματικού προστίμου των 300 ευρώ, ενώ ως υπαίτιος για το συγκεκριμένο συμβάν κρίθηκε ο εκπρόσωπος του σωματείου (και εκτελών καθήκοντα προπονητή), Γιάννης Χειρδάρης, ο οποίος - όπως προβλέπει ο Κανονισμός- τιμωρήθηκε με την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο χρόνια.


Το γεγονός ότι μια ομάδα αναγνωρίζει και παραδέχεται το λάθος της, αν μη τι άλλο την τιμά ιδιαίτερα!


Η ανακοίνωση του συλλόγου της βόρειας Κέρκυρας, έχει ως εξής:

«Η διοίκηση του Δία Κασσιώπης ζητάει συγγνώμη στην ποδοσφαιρική Κέρκυρα για τον τρόπο με τον οποίο ενέργησε στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣ Κέρκυρας ενάντια στην ομάδα του Ηρακλή Σφακερών.


Αναγνωρίζουμε το μεγάλο αυτό λάθος μας (να χρησιμοποιήσουμε αντικανονικά ποδοσφαιριστή) και θα θέλαμε να γνωρίζουν όλοι ότι αν και η πράξη ήταν παράνομη και λανθασμένη , ο λόγος για τον οποίο ενεργήσαμε έτσι ήταν η επιβράβευση των δυο αυτών ποδοσφαιριστών (15 ετών) για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στις προπονήσεις στις οποίες ήταν παρών σε όλες .


Η διοίκηση καθώς και ο προπονητής θεώρησαν ότι άξιζε το ρίσκο για αυτά τα δύο παιδιά που έδειξαν τόσο μεγάλη συνέπεια , αλλά δεν παύει αυτό να σημαίνει ότι η πράξη είναι λάθος.
Το λάθος τώρα έγινε και μάθαμε από αυτό και ενώπιον όλων σας υποσχόμαστε ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνει!


Συνεχίζουμε με τον ίδια όρεξη και ευχόμαστε από εδώ και πέρα μόνο ένδοξες σελίδες στην ιστορία του Δία Κασσιώπης.»

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
16
Οκτώβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb