09/10/2017

Κουλόπουλος: «Ο Πουλημάς θα ξανασφυρίξει στη Super League»!

Στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ υποβίβασε τον Νίκο Πουλημά στον πίνακα διατητών της Football League, παρόλο που η περσινή παρουσία του στη Super League ήταν σε γενικές γραμμές πολύ καλή και παρότι το καλοκαίρι είχε αριστεύσει στις γραπτές προαγωγικές εξετάσεις και είχε πρωτεύσει στα αγωνιστικά τεστ.


Το γεγονός αυτό, προκάλεσε την έκπληξη πολλών και -όπως ήταν φυσικό- απογοήτευσε τον 36χρονο ρέφερι. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για «κατάφωρη» αδικία και για «εμπλοκή του παρασκηνίου», ενώ η ΕΠΣ Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, εκτοξεύοντας αιχμές εναντίον της νέας Διοίκησης της Ομοσπονδίας, αναφορικά με την καρατόμηση του Κερκυραίου διαιτητή.


Πάντως, την προηγούμενη Δευτέρα (2/10) η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον Νίκο Πουλημά ως τέταρτο διαιτητή στο παιχνίδι ΠΑΣ Λαμία - Πανιώνιος (1-0), για την 6η αγωνιστική της Super League. Ο Γιώργος Κουλόπουλος (ΦΩΤΟ), σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι κάποια στιγμή ο έμπειρος ρέφερι θα ξαναγυρίσει στα «μεγάλα σαλόνια».


«Ο Πουλημάς θα έπρεπε σήμερα να βρίσκεται στον πίνακα της Super League. Διότι το αξίζει και το δικαιούται. Πέρυσι τα είχε πάει πολύ καλά, ενώ πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις πρόσφατες γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις», δήλωσε στο CorfuCorner.gr ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Κέρκυρας και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ένωσης.


Κατόπιν, ο κ. Κουλόπουλος επισήμανε: «Αυτό που έγινε το καλοκαίρι, θεωρώ πως ούτε τυχαίο ήταν, ούτε συμπτωματικό. Νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ο Νίκος είναι ένας πολύ αξιόλογος διαιτητής, με μεγάλη εμπειρία. Πιστεύω ακράδαντα ότι αργά ή γρήγορα θα αποκατασταθεί η αδικία και θα ξανασφυρίξει στη Super League».


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 Παρασκευή
15
Δεκέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Ανθή, Ανθούλα, Ανθια, Ανθεια, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Σύλβια, Σωσσάνα, Σωσάνα, Σωσάννα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb