09/10/2017

Κουλόπουλος: «Ο Πουλημάς θα ξανασφυρίξει στη Super League»!

Στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ υποβίβασε τον Νίκο Πουλημά στον πίνακα διατητών της Football League, παρόλο που η περσινή παρουσία του στη Super League ήταν σε γενικές γραμμές πολύ καλή και παρότι το καλοκαίρι είχε αριστεύσει στις γραπτές προαγωγικές εξετάσεις και είχε πρωτεύσει στα αγωνιστικά τεστ.


Το γεγονός αυτό, προκάλεσε την έκπληξη πολλών και -όπως ήταν φυσικό- απογοήτευσε τον 36χρονο ρέφερι. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για «κατάφωρη» αδικία και για «εμπλοκή του παρασκηνίου», ενώ η ΕΠΣ Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, εκτοξεύοντας αιχμές εναντίον της νέας Διοίκησης της Ομοσπονδίας, αναφορικά με την καρατόμηση του Κερκυραίου διαιτητή.


Πάντως, την προηγούμενη Δευτέρα (2/10) η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον Νίκο Πουλημά ως τέταρτο διαιτητή στο παιχνίδι ΠΑΣ Λαμία - Πανιώνιος (1-0), για την 6η αγωνιστική της Super League. Ο Γιώργος Κουλόπουλος (ΦΩΤΟ), σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι κάποια στιγμή ο έμπειρος ρέφερι θα ξαναγυρίσει στα «μεγάλα σαλόνια».


«Ο Πουλημάς θα έπρεπε σήμερα να βρίσκεται στον πίνακα της Super League. Διότι το αξίζει και το δικαιούται. Πέρυσι τα είχε πάει πολύ καλά, ενώ πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις πρόσφατες γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις», δήλωσε στο CorfuCorner.gr ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Κέρκυρας και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ένωσης.


Κατόπιν, ο κ. Κουλόπουλος επισήμανε: «Αυτό που έγινε το καλοκαίρι, θεωρώ πως ούτε τυχαίο ήταν, ούτε συμπτωματικό. Νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ο Νίκος είναι ένας πολύ αξιόλογος διαιτητής, με μεγάλη εμπειρία. Πιστεύω ακράδαντα ότι αργά ή γρήγορα θα αποκατασταθεί η αδικία και θα ξανασφυρίξει στη Super League».


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
24
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Γέννηση Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Τάκης, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb