07/10/2017

Την Δευτέρα (9/10) ή κλήρωση της Β΄ Φάσης του τοπικού Κυπέλλου

Στα γραφεία της ΕΠΣ Κέρκυρας, θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δευτέρα (9 Οκτωβρίου) η κλήρωση της Β΄Φάσης των Ομίλων του τοπικού Κυπέλλου.


Στην κληρωτίδα θα συμπεριληφθούν, από τον μεν βόρειο Όμιλο ο Θιναλιακός Αχαράβης, ο Αχιλλέας Νυμφών,ο Οδυσσέας Αυλιωτών , η Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ο ΑΟ Παξοί, ο ΑΟ Κοντόκαλι, ο Εθνικός Περουλάδων- Σιδαρίου, ο ΑΠΣ Μπενίτσες και η ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων και από δε νότιο Όμιλο η ΑΕ Λευκίμμης, η Αναγέννηση Περιβολίου, ο Κρόνος Αργυράδων, ο Αστέρας Πετριτή, ο ΟΦΑΜ, η ΑΕ Καναλίων, ο Ατρόμητος Στρογγυλής, και η Βολίδα Κάτω Γαρούνα.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ έχει ως ακολούθως:
«Ανακοινώνεται ότι η κλήρωση των αγώνων της επόμενης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 ώρα:19.00 στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας Καλούμε τους εκπροσώπους των σωματείων που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, να παραβρεθούν στη διαδικασία»

 

 Παρασκευή
15
Δεκέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Ανθή, Ανθούλα, Ανθια, Ανθεια, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Σύλβια, Σωσσάνα, Σωσάνα, Σωσάννα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb