06/10/2017

Και η Θύελλα… στη μάχη της Β ΄ ΕΠΣΚ

Τελικά, η Θύελλα Γαρίτσας συμμετέχει κανονικά στο τοπικό Πρωτάθλημα. Ως γνωστόν η νέα Διοίκηση του Ολύμπου, υπό την Προεδρία του Δημοσθένη Σφήκα, θέλησε να «κατεβάσει» στο φετινό τοπικό Πρωτάθλημα την Θύελλα Γαρίτσας, έπειτα από τρία χρόνια αποχής της από τις τοπικές διοργανώσεις.


Το συγκεκριμένο σωματείο αποτελεί την θυγατρική ομάδα του Ολύμπου και σε αυτήν προωθούνταν τα παιδιά των Ακαδημιών του ιστορικού συλλόγου, ως ενδιάμεσο μονοπάτι , προτού «ανεβούν» στην ανδρική ομάδα.


Με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Δ.Σ του Ολύμπου, επήλθαν ανακατατάξεις σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό. Αρχικά, επειδή δε συμφωνούσε με την τακτική της προηγούμενης διοίκησης, να παίρνει δηλαδή ποδοσφαιριστές, έμπειρους μεν, πολύ μεγάλης ηλικίας δε (άνω των 34-35 ετών), πληρώνοντας τους κάποια «οδοιπορικά» πολύ μεγάλα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα δεδομένα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Έτσι κατόπιν επαφών και συζητήσεων μεταξύ Διοίκησης και παικτών, δόθηκαν τα δελτία στους ποδοσφαιριστές να πάνε σε κάποιον άλλο σύλλογο της επιλογής τους. Αυτό είχε σαν αρνητικό αποτέλεσμα να περιοριστεί του ρόστερ του Ολύμπου, σε τέτοιο βαθμό, που στον αγώνα Κυπέλλου με τη Βολίδα, να μη συμπληρώνει 16άδα.Οι Διοικούντες αποφάσισαν να καλύψουν το κενό, εντάσσοντας στο δυναμικό της ομάδας, νεαρούς παίκτες που επρόκειτο να αγωνιστούν στη Θύελλα, με συνέπεια να αποδυναμωθεί αυτή.


Η Διοίκηση του κου Σφήκα αποφάσισε να «κατεβάσει» πάση θυσία τη Θύελλα στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, παρά τις τόσες αντικειμενικές δυσκολίες και τα προβλήματα. Έτσι λοιπόν, η ομάδα θα παίξει κανονικά στο τοπικό, οπου την προσεχή Κυριακή (8/10), θα αντιμετωπίσει (στο γήπεδο του Ολύμπου, στην Καλλιθέα Καναλίων) το Βέλος Βελονάδων, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής , υπό την επίβλεψη του νέου τους προπονητή, Κώστα Μάμαλου, ο οποίος αντικατέστησε τον Σταύρο Ρούσο.


Εδώ να επισημάνουμε ότι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας η ομάδα της Θύελλας είχε ρεπό.

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
21
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb