02/10/2017

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: «Πέρασαν» οι Γιουργάς και Μιχαλάς «κόπηκε» ο Μπεκάρης

Στην πρώτη τους προσπάθεια δεν τα πήγαν καλά αλλά με την δεύτερη τα κατάφεραν! Κι έσωσαν την χρονιά...


Οι Κώστας Γιούργας και Γεράσιμος Μιχαλάς, πριν από λίγες εβδομάδες είχαν «κοπεί» στα αγωνιστικά τεστ της 3ης Κατηγορίας (Γ΄ Εθνική) και αποφάσισαν να... ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους! Τούτη τη φορά, «έβγαλαν» επιτυχώς τις εξετάσεις, ο πρώτος για διαιτητής και ο δεύτερος για βοηθός διαιτητής. Αντιθέτως, ο Βασίλης Μπεκάρης απέτυχε και φέτος στις δοκιμασίες για λαινσμαν της Γ΄ Εθνικής, όπως είχε συμβεί δύο φορές πέρυσι, ενώ τελικά οι Νίκος Μίαρης και Σπύρος Μυρίλλας δεν «κατέβηκαν» να τρέξουν.


Τα συμπληρωματικά αγωνιστικά τεστ για τους υποψήφιους ρέφερι της 3ης Κατηγορίας πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή (29/9), στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, στην Αθήνα, υπό την αιγίδα φυσικά της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ.


Οι επιτυχόντες, Κώστας Γιούργας και Γεράσιμος Μιχαλάς, θα αναμένουν πλέον την αξιολόγησή τους στον πίνακα των διαιτητών και των εποπτών αντίστοιχα της Γ΄ Εθνικής , για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018. Το ίδιο και ο Κώστας Τόμπρος ο οποίος πριν από μερικές μέρες «πέρασε» στις εξετάσεις για διαιτητής της 3ης Κατηγορίας.

 

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
26
Σεπτέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb