12/09/2017

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση λόγω… Ολυμπιακού!

Μάλιστα! Το είδαμε κι αυτό! Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κέρκυρας αναβλήθηκε επειδή -λέει- θέλουν να δουν τον Ολυμπιακό!

 

Το Δ.Σ. της Ένωσης επρόκειτο αρχικά να συσκεφθεί το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (7/9),προκειμένου να συζητηθούν ορισμένα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το κερκυραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να παρθούν αποφάσεις. Τελικά, η συνεδρίαση μετατέθηκε για σήμερα Τρίτη (12/9), στις 21:00. Μόλις, όμως, οι διοικούντες της ΕΠΣΚ αντιλήφθηκαν (έστω και καθυστερημένα) ότι απόψε στις 21:45 θα παίξουν Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Champions League, ανέβαλαν το Δ.Σ. για αύριο Τετάρτη το βράδυ!!!


Σου λέει... «Προτεραιότητα για εμάς έχει να παρακολουθήσουμε ευρωπαϊκή μπάλα. Το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο ας περιμένει»!


Η ανοργανωσιά, η προχειρότητα, η τσαπατσουλιά και η ανευθυνότητα της Διοίκησης Ποζίδη, σπάει... καρύδια! Είναι άλλωστε και η εποχή τους...


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
18
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αθανάσιος, Αθανασία, Θανάσης, Νάσια, Νάνσυ, Νάσος, Θανάσος, Θανασάκης, Σάκης, Θάνος, Θανασία, Θανασούλα, Σούλα, Νάσα, Θεόδουλος, Θεοδούλιος, Θεοδούλης, Θεόδουλη, Θεοδουλία, Θεοδούλα, Θεοδούλη, Κύριλλος, Κυριλλία, Κυρίλλα, Κυρίλλη (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb