12/09/2017

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ: «Το σωματείο μας θα αναβαθμιστεί αθλητικά και διοικητικά»!

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ Όλυμπος 1934, λίγες μέρες μετά την συγκρότησή του σε Σώμα, εξέδωσε την πρώτη του ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνει ότι σκοπός του είναι η αναβάθμιση του ιστορικού σωματείου σε όλους τους τομείς και πως η παρούσα Διοίκηση είναι η μοναδική που εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει τον σύλλογο ενώ δεν παραλείπει να αφήσει σαφείς αιχμές εναντίον του απερχόμενου Δ.Σ.

 

 

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Αγαπητοί φίλοι και φίλαθλοι του ιστορικού αθλητικού ποδοσφαιρικού Σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ Α.Π.Σ., θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στις 27 Αυγούστου 2017, η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τους:
Σφήκας Δημοσθένης, Πουλημένος Δημήτρης, Γραμμένος Σπύρος, Ρούσσινος Κώστας, Μονόπολης Αναστάσιος, Μπάτσης Σπύρος, Βενέτης Άγγελος, Πάγκαλης Τάκης, Πέτρου Νίκος και Γαστεράτος Νίκος, το οποίο ήδη συγκροτήθηκε σε σώμα . Αυτή είναι και η μοναδική Διοίκηση που εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει το Σωματείο μας.


Με λύπη αντιληφθήκαμε ότι η προηγουμένη Διοίκηση, και παρά το γεγονός ότι η ίδια προκήρυξε τις πρόωρες εκλογές και επιπλέον δεν συμμετείχε στις υποψηφιότητες , αδυνατεί ακόμα να αντιληφθεί το γεγονός της αποδοκιμασίας της από τα μέλη του Σωματείου μας αλλά και ολόκληρη την Κέρκυρα. Με τη νέα μας διοίκηση το σωματείο μας ευελπιστεί να αναβαθμισθεί και αθλητικά και διοικητικά και να ξεπεράσει τα προβλήματα των τελευταίων ετών, που οδήγησαν την ομάδα μας σε υποβιβασμό.


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ήδη ανέλαβε πολλαπλές πρωτοβουλίες με αυτόν τον στόχο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μόλις λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, η Π.Ι.Ν. και προσωπικά ο κ. Περιφερειάρχης και η κα Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων, υποσχέθηκαν να σταθούν αρωγοί στο δύσκολο έργο μας χωρίς να χρειαστεί να απεμπολήσουμε τα δικαιώματα μας και να ξεπουληθούμε σε δήθεν «χορηγούς» και «επενδυτές».


Το Σωματείο μας πιστό στο σκοπό που υπηρετεί θα συνεχίζει με την νέα του Διοίκηση να συμβάλλει στην διάδοση του αθλητισμού ως κοινωνικού θεσμού και πολιτισμικού αγαθού παιδαγωγικού χαρακτήρα για την νεολαία της Κέρκυρας, που σκληρά δοκιμάζεται υπό τις σημερινές αντίξοες συνθήκες».

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
19
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά, Διός, Δίας, Μακρίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb