12/09/2017

«Γαλλικά» κατά Αλαφούζου μέσω… Κέρκυρας!

Στον κυριακάτικο αγώνα του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα με τον Παναθηναϊκό , μερικές εκατοντάδες των «πράσινων» (από την Αθήνα) από το νησί και από τις γειτονικές περιοχές) έδωσαν δυναμικό παρόν στο Εθνικό Στάδιο της Κέρκυρας.


Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έκαναν αισθητή την παρουσία τους, ανάβοντας πράσινα καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα, ενώ δεν παρέλειψαν να στείλουν σαφή μηνύματα δυσαρέσκειας με αποδέκτη τον Πρόεδρο της αθηναϊκής ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.


Συγκεκριμένα, την στιγμή της έναρξης του αγώνα, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού «ανέβασαν» πανό, στα οποία αναγράφονταν τα εξής: «Συμμαχία με χοντρό, πολιτικά παιχνίδια, 5ετές το πλάνο σου, μας έπρηξες τα αρχίδια!!!».


Οι φίλοι των «πράσινων» δεν έμειναν, όμως, μόνο στα πανό, καθώς φώναξαν πολλές φορές συνθήματα ζητώντας την αποχώρηση του Αλαφούζου, τον οποίο - όπως γίνεται αντιληπτό και από το ανωτέρω σύνθημα στο πανό- κατηγορούν για σύμπραξη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Μάρτιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Εθνεγερσία, Ευάγγελος, Ευαγγελία, Βαγγέλης, Βαγγέλας, Βάγγος, Αγγελής, Βαγγελιώ, Βαγγελίτσα, Βαγγελή, Βαγγελίνα, Βάγγια, Λίτσα, Εύα, Κέλλυ, Λιλή, Λιλίκα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb