11/09/2017

Αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο του Ολύμπου υποσχέθηκε η Περιφέρεια

Στο γήπεδο του Ολύμπου βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (7/9) ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος και η Αντιπεριφερειάρχης, Νικολέτα Πανδή, μετά από πρόσκληση του νέου Δ.Σ. του ΑΠΣ Όλυμπος 1934, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα του συλλόγου και να ζητήσουν την στήριξη της ΠΙΝ.

 

 

Οι άνθρωποι της Περιφέρειας ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, ξεκινώντας από τα γραφεία των Ακαδημιών του ιστορικού σωματείου, ενώ στη συνέχεια- αφού διαπίστωσαν την άθλια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου- επισκέφτηκαν και τα αποδυτήρια, για να καταλήξουν στην αίθουσα συνεδριάσεων, όπου εκτός από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο παραβρέθηκαν πολλά παλιά μέλη διοικήσεων του συλλόγου, τρεις τέως πρόεδροι και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.


Ο νέος Πρόεδρος του Ολύμπου, Δημοσθένης Σφήκας, εξέθεσε στους προσκεκλημένους την ιστορία του σωματείου, ενώ στο τέλος, κι αφού ενημέρωσε σχετικά με τη «μάχη» με το Δημόσιο για την κατοχύρωση της ιδιοκτησίας του γηπέδου, που αγοράστηκε το 1983 με χρήματα του τότε Δ.Σ. και των φίλων του συλλόγου , ζήτησε την στήριξη της Περιφέρειας τουλάχιστον στην αλλαγή χλοοτάπητα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η νέα Διοίκηση δεν μιλάει με «ιδιώτες επενδυτές» , ούτε συζητάει για προγράμματα ΕΣΠΑ που ζητήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής, αλλά θέλει να υπάρχει συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Άλλωστε - όπως επισήμανε ο κ. Σφήκας- τα τελευταία δυο χρόνια, με εξουσιοδότηση της προηγούμενης Διοίκησης, είχε ο ίδιος επαφές με την ΠΙΝ για το θέμα της αντικατάστασης του χλοοτάπητα.


Ακολούθως, τον λόγο πήρε η Νικολέτα Πανδή, η οποία - αφού τόνισε την αγάπη της για τον τόπο της και τον αθλητισμό- χαρακτήρισε σπουδαία τη δουλειά που γίνεται στον Όλυμπο για τη νεολαία και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τις Ακαδημίες της ομάδας, που είχε την ευκαιρία να τις δει σε τουρνουά, ενώ είπε πως θέλει πραγματικά να βοηθήσει.


Τελευταίος πήρε τον λόγο ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι αφένος μεν νοιώθει δέος για τα όσα έχει κάνει ο 83χρονος Όλυμπος, αφετέρου ότι είναι στις προθέσεις της ΠΙΝ να βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού. Και όπως είπε χαρακτηριστικά... «Θα έλθει το θέμα στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο και θα δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις, έτσι ώστε να πάρει σάρκα και οστά αρχικά η αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο του συλλόγου και στη συνέχεια- ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες που θα υπάρχουν- ίσως η βοήθεια επεκταθεί». Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι: «θα πρέπει να γίνουν αλλαγές και στον προϋπολογισμό, αφού το έργο μπορεί να γίνει το 2018».

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb